Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie odnosnie APC bilt hamber'a? Rozcienczasz go? A jeżeli tak, to w jakich proporcjach? Bo widze, że atomizer nakręcony na oryginalną butelkę 8-)

Do wnęk i silnika używam nierozcieńczonego..do dywaników gumowych 1:9 :)

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderator
Opublikowano

Bardzo fajny prezent - z przyjemnością się ogląda Twoją relację, robota profi, autko fajne, efekt :good:

Bardzo fajna piana, szczególnie na 16tym zdjęciu :)

Opublikowano
A jak się sprawuje włoszka ?

Nie mi to oceniac,ale póki co to tylko zawieszenie co chwile jest do roboty,a tutaj to jest droga impreza,bo to jest usztywnione i obniżoneTI..A tak poza tym to chyba nic :)

Opublikowano

cieszy bardzo duża ilość zdjęć, naprawdę miło popatrzeć jak auto nabiera fabrycznych właściwości.

czekam nie cierpliwie na x6

-FC+,EF,UF co to oznacza w praktyce ?

Opublikowano

-FC+,EF,UF co to oznacza w praktyce ?

FC+ -3M Fast Cut Plus pasta mocno ścierna-zielony korek

EF-Extra Fine-średnio ścierna

UF-Ultrafina-Wykańczająca

Opublikowano

Efekt jak z profesjonalnego studia detalingowego, nie mogę doczekać się relacji z korekty X6 :)

Opublikowano

Muti, przeprowadź się do Krakowa :-] będę częstym gościem :mrgreen:. A tak na serio to bardzo lubię oglądać Twoje pracę, to Twoje hobby czy zajmujesz się tym profesjonalnie? Albo jak to ktoś, kiedyś powiedział - może profesjonalny hobbysta? :D Jestem miłośnikiem Alf i zawsze czekam na nowe projekty samochodów tej marki :good:

Opublikowano
A tak na serio to bardzo lubię oglądać Twoje pracę, to Twoje hobby czy zajmujesz się tym profesjonalnie?

Jestem studentem,a zajmuje się autami,bo lubię :P

Opublikowano

Gratulacje jak zawsze konkret project, super wykonanie, dobra fotorelacja. I znow się zaraziłem aż mnie kroci żeby iść umyć auto ale niestety stoi w warsztacie :(

Opublikowano

Muti. Robota pierwsza klasa. Z tym wydechem pogiąłeś :) Coś dodatkowego robiłeś czy chemia+pędzel? Ultrafina nie była potrzebna do tego lakieru?

Opublikowano
Z tym wydechem pogiąłeś :) Coś dodatkowego robiłeś czy chemia+pędzel? Ultrafina nie była potrzebna do tego lakieru?

A co brzydki wydech?? :P Mycie Nielsenem,a póżniej tylko przejechalem ręcznie pasta sonaxa do aluminium małym zielonym padem 3M. Nie robiłem ultrafiną,bo nie było róznicy po przejechaniu,a lakier miał już ładną klarowność ;)

Opublikowano
jakiej pianownicy używasz?

Taka jak na zdjęciu z mieszanką od Karchera HDS z długą przejściówką na domowego z serii K.