Muti Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam, mam pytanie odnosnie APC bilt hamber'a? Rozcienczasz go? A jeżeli tak, to w jakich proporcjach? Bo widze, że atomizer nakręcony na oryginalną butelkę Do wnęk i silnika używam nierozcieńczonego..do dywaników gumowych 1:9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Bardzo fajny prezent - z przyjemnością się ogląda Twoją relację, robota profi, autko fajne, efekt Bardzo fajna piana, szczególnie na 16tym zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jak zwykle profesjonalne podejście A jak się sprawuje włoszka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 A jak się sprawuje włoszka ? Nie mi to oceniac,ale póki co to tylko zawieszenie co chwile jest do roboty,a tutaj to jest droga impreza,bo to jest usztywnione i obniżoneTI..A tak poza tym to chyba nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4rcyh Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 cieszy bardzo duża ilość zdjęć, naprawdę miło popatrzeć jak auto nabiera fabrycznych właściwości. czekam nie cierpliwie na x6 -FC+,EF,UF co to oznacza w praktyce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterb Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Lubię oglądać Twoje relacje. Jak zawsze super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 -FC+,EF,UF co to oznacza w praktyce ? FC+ -3M Fast Cut Plus pasta mocno ścierna-zielony korek EF-Extra Fine-średnio ścierna UF-Ultrafina-Wykańczająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Efekt jak z profesjonalnego studia detalingowego, nie mogę doczekać się relacji z korekty X6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Muti, przeprowadź się do Krakowa będę częstym gościem . A tak na serio to bardzo lubię oglądać Twoje pracę, to Twoje hobby czy zajmujesz się tym profesjonalnie? Albo jak to ktoś, kiedyś powiedział - może profesjonalny hobbysta? Jestem miłośnikiem Alf i zawsze czekam na nowe projekty samochodów tej marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 A tak na serio to bardzo lubię oglądać Twoje pracę, to Twoje hobby czy zajmujesz się tym profesjonalnie? Jestem studentem,a zajmuje się autami,bo lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaffel123 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Muti, Co do pracy to naprawdę A kto z nas nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Gratulacje jak zawsze konkret project, super wykonanie, dobra fotorelacja. I znow się zaraziłem aż mnie kroci żeby iść umyć auto ale niestety stoi w warsztacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Muti. Robota pierwsza klasa. Z tym wydechem pogiąłeś Coś dodatkowego robiłeś czy chemia+pędzel? Ultrafina nie była potrzebna do tego lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Z tym wydechem pogiąłeś Coś dodatkowego robiłeś czy chemia+pędzel? Ultrafina nie była potrzebna do tego lakieru? A co brzydki wydech?? Mycie Nielsenem,a póżniej tylko przejechalem ręcznie pasta sonaxa do aluminium małym zielonym padem 3M. Nie robiłem ultrafiną,bo nie było róznicy po przejechaniu,a lakier miał już ładną klarowność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 To jest chyba podobny lakier jak na tej, którą robiłem wujowi: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=3165 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Muti, czyli albo dobry lakier albo dobrze wyprowadzasz Extrafinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 nic dodać, nic ująć super robota jakiej pianownicy używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 jakiej pianownicy używasz? Taka jak na zdjęciu z mieszanką od Karchera HDS z długą przejściówką na domowego z serii K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi