Jump to content

[Szukam] Polerowanie lakieru, usuniecie wgniotki

Recommended Posts

Posted

Ja korzystałem. Co mogę powiedzieć że ok :). Miałem wgniotkę i lekkie przetarcie rantu błotnika. Rano samochód odstawiłem po południu odebrałem bo potrzebne było "punktowe" lakierowanie przecierki. Dodatkowo mogę powiedzieć że był to czas gradobicia w Trójmieście. Widziałem rano auta po gradobiciu przed "naprawą" w trakcie i po południu po naprawie. Naprawdę szacun. Jeżeli chodzi o wgniotki czy się uda wszystko zależy od wielkości ale naprawdę mogą dużo. Ceny w zeszłym roku za szt wcale nie powalające bo ok 30- 50 pln. Ile kosztuje polerka zapewne też wszystko zależy od zakresu prac. Jednak raczej wymaga to oceny na miejscu.

Odnośnie polerki: Czy nie lepiej poszukać kogoś na forum. Jest parę osób z okolic. Lepiej zostawić kaskę u swojego niż obcego :)

Ps. Odnośnie wgniotek chyba "słabo" szukałeś bo w pomorskim trochę tego jest. Google i szukaj ;)

Posted

Creausy mimo najszczerszych chęci niestety nikogo "osobiście" nie mogę Ci polecić ponieważ jestem zbyt krótko na forum. Pisząc ze jest parę osób z okolic miałem na myśli Trójmiasto. Czytając posty można wnioskować że zajmują się profesjonalnie auto detailingiem. Pod nickiem jest miejscowość/ rejon.

Poszukaj w zakładce "użytkownicy" może tam znajdziesz forumowicza z twojej okolicy który będzie wiedział coś więcej jeżeli nikt się nie odezwie na twoje zapytanie. Np z Kwidzyna jest forumowicz wierzba co prawda na forum ostatnio był w grudniu 2010 ale można spróbować na pw, email, gg.

Zobacz też tu:

http://naprawa-lakieru.pl/o-firmie

Dla ciebie trochę bliżej

Pzdr

Posted

Creasy masz propozycję. Wgniotę możesz skorygować w s-plus wcześnie rano. Dla określenia czasu możesz skorzystać na stronie s-plus z opcji wstępnej wyceny. Możesz zrobić fotki i wysłać z zapytaniem wyceny i czasu "naprawy".

Korektę lakieru umów na "pw". Wiadomo że bez oceny wizualnej będzie czasowo i cenowo "teoretyczna". Profesjonalna korekta trochę trwa i jest uzależniona od zakresu "twoich wymagań"

Pzdr