sirtrojan Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Czyścicie osady ze smoły i asfaltu z plastikowych nadkoli? Czy to już przesada ? mnie to wkurza ale z II strony mam tyle tego że ciężko będzie to ugryźć Tar remover (Autoglym) ogarnie mi temat?
Tomasz KRK Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Nadkola śmiało możesz czyścić produktem do usuwania smoły. Akurat Autoglyma nie znam, ale powinien dać radę. Gorąco-wodna myjka byłaby pomocna. No i niestety kilka szmat żeby to ręcznie usunąć.
Justyna Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 według mnie to nie jest przesada, sama w wakacje czyściłam je płynem do felg bo innego akurat nie miałam i większość zeszła
Piciosz Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Na tym forum chyba nie istnieje słowo 'przesada' dobry jest też środek CARVALET
pLaYmAn Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 SirTrojan: miałeś kiedyś Chryslera ?
sirtrojan Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 Tak Voytka CRD Dzięki za porady. Wiosną ogarnę temat. Mikołaj przyniósł mi zestaw Autoglyma i jest tam tar remover - zdam relacje jak poszła praca z tym produktem.
firmek Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Mikołaj przyniósł mi zestaw Autoglyma i jest tam tar remover - zdam relacje jak poszła praca z tym produktem. Pojdzie pomyslnie, tylko daj srodkowi popracowac, tzn naloz i odczekaj kilka minut tak by zaczal rozpuszczac smole, dopiero wtedy zcieraj lekko nasaczona szmatka. Z reszta http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=60
pLaYmAn Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Czyli pamięć mam dobrą, pamiętam Cię z forum Chryslera 300m (już nie robię offtopu)
sirtrojan Posted February 24, 2011 Author Report Posted February 24, 2011 Dobrze pamiętasz Jaki ten internet mały sry za OT.
Recommended Posts