Jump to content

Autokosmetyki firmowane przez Skodę => zna ktos?

albercik

Recommended Posts

Witajjcie,

Jak w temacie, ktoda ma cala serie kosmetykow, ktore w salonie zachwalaja.

Nie tylko w rozmowach klient - serwis, ale w duzej mierze pomiedzy pracownikami serwisu, myjni itp.

Ceny zniewalaj: np. butelka litrowego zimowego plynu do spryskiwaczy to wydatek ok. 50 zeta, zelu do czyszczenia felg ok. 70 zeta za pol litrowa butelke z psikaczem.

Innych cen nie spamietalem, kilka tych srodkow jest, zachwyty slychac nad zelem do czyszczenia alufelg.

Ponoc to produkty robione dla vw w niemczech tylko brandowane na skode.

Mial ktos moze jakies doswiadczenie z tymi produktami? Warto wyrzucic troche kasiory na nie?

Osobiscie nie znam, ale czy nie lepiej zainwestować w sprawdzone środki, o których na forum opinii masz pod dostatkiem ?

Wydawanie dużych pieniędzy na coć niesprawdzonego może być wyrzucaniem pieniędzy w błoto, takie jest moje zdanie.

Tymbardziej, że ceny w takich przypadkach zazwyczaj są nadzwyczaj nieproporcjonalne do kosztów produkcji.

Osobiscie nie znam, ale czy nie lepiej zainwestować w sprawdzone środki, o których na forum opinii masz pod dostatkiem ?

Wydawanie dużych pieniędzy na coć niesprawdzonego może być wyrzucaniem pieniędzy w błoto, takie jest moje zdanie.

Tymbardziej, że ceny w takich przypadkach zazwyczaj są nadzwyczaj nieproporcjonalne do kosztów produkcji.

Oj tam,

Ja nie pytalem o to czy warto zainwestowac czy nie warto. Wpadnij do mojego garazu to zobaczysz co posiadam. Nie o to w tym poście chodzilo.

Pytalem tylko o to czy ktos zna i czy sa czegos warte.

Chce znac jedynie opinie. Nigdzie nie napisalem, ze chce kupic.

paniał?