albercik Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Witajjcie, Jak w temacie, ktoda ma cala serie kosmetykow, ktore w salonie zachwalaja. Nie tylko w rozmowach klient - serwis, ale w duzej mierze pomiedzy pracownikami serwisu, myjni itp. Ceny zniewalaj: np. butelka litrowego zimowego plynu do spryskiwaczy to wydatek ok. 50 zeta, zelu do czyszczenia felg ok. 70 zeta za pol litrowa butelke z psikaczem. Innych cen nie spamietalem, kilka tych srodkow jest, zachwyty slychac nad zelem do czyszczenia alufelg. Ponoc to produkty robione dla vw w niemczech tylko brandowane na skode. Mial ktos moze jakies doswiadczenie z tymi produktami? Warto wyrzucic troche kasiory na nie?
Piciosz Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Osobiscie nie znam, ale czy nie lepiej zainwestować w sprawdzone środki, o których na forum opinii masz pod dostatkiem ? Wydawanie dużych pieniędzy na coć niesprawdzonego może być wyrzucaniem pieniędzy w błoto, takie jest moje zdanie. Tymbardziej, że ceny w takich przypadkach zazwyczaj są nadzwyczaj nieproporcjonalne do kosztów produkcji.
albercik Posted February 10, 2011 Author Report Posted February 10, 2011 Osobiscie nie znam, ale czy nie lepiej zainwestować w sprawdzone środki, o których na forum opinii masz pod dostatkiem ?Wydawanie dużych pieniędzy na coć niesprawdzonego może być wyrzucaniem pieniędzy w błoto, takie jest moje zdanie. Tymbardziej, że ceny w takich przypadkach zazwyczaj są nadzwyczaj nieproporcjonalne do kosztów produkcji. Oj tam, Ja nie pytalem o to czy warto zainwestowac czy nie warto. Wpadnij do mojego garazu to zobaczysz co posiadam. Nie o to w tym poście chodzilo. Pytalem tylko o to czy ktos zna i czy sa czegos warte. Chce znac jedynie opinie. Nigdzie nie napisalem, ze chce kupic. paniał?
Recommended Posts