metys Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 postanowiłem zamieścić zdjęcia pokazujące jak trzyma się wosk (w tym przypadku SV Onyx) po jednym myciu z Gold Class po miesiącu użytkowania samochodu
metys Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 jak widać ciągle powstają duże krople więc wosk jeszcze się trzyma. Ważne jest, że to auto nie było polerowane przed woskowaniem. Myślę, że scieranie wosku przez szampon NXT leży po stronie jego ilości w wiadrze
pcefun Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Będę testował jeszcze szampon NXT na mniejszych powierzchniach . Zrobię kilka doświadczeń przy różnej ilości szamponu i zobaczymy jakie rezultaty to przyniesie
leon Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 ja stosuje szampon NXT oraz wosk NXT TechWax 2.0 i nie ma zadnych objawów spłukiwania wosku poprzez mycie... kropelki na deszczu dalej idealnie sie tworza i splywaja z samochodu - moze to jest wlasnie klucz do sukcesu - stosowac srodki z tej samej serii
Rekomendowane odpowiedzi