SzaKal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Na początek przepraszam was za zdjęcia marnej jakości ... Auto ma 8 lat i 202 tys przebiegu, samochód chyba nigdy nie był czyszczony w środku, jasna tapicerka wymagała gruntownego wyprania, robiliśmy to auto w dwie osoby jakieś 6 godz. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A to siedziało w nim Uploaded with ImageShack.us Zewnątrz auto zostało tylko umyte Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Administrator Evo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Niezły chlew, połączenie niechlujnego właścicela i jasnej tapicerki nie jest zbyt szczęśliwe Ładnie wyszło
aro_77 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 O zesz ty!!! No cos takiego to nieczesto sie spotyka... Wyszlo bardzo przyzwoicie, gratuluje.
npiotr Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 super robota, fotki mogłyby być lepsze. Ale napisz jakich środków użyłeś do czyszczenia platików, konserwacji i prania tapicerki
SzaKal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 npiotr, Do czyszczenie plastyków APC Nielsen i Sonax-a, dresing Tenzi KOK Tapicerka również APC , Merida 242 i Tenzi Top Plam
patol Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Normalnie płakać mi się zachciało jak je zobaczyłem... zwłaszcza, że mam takie same tylko, że w Avancie. W porównaniu z tym co było to auto jak nówka.
Moderator rychu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dobra robota, powiało świeżością Na 10 zdjęciu widać wasze wynagrodzenie za tą pracę?
SzaKal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 rychu, Heh pewnie ze 2 zł by się nazbierało
mutra Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 ale z tapicerki nie wszystko zlazło (widać na fotelu pasażera) Współczuje czyszczenia podłogi od strony kierowcy. Wykładzina i wtarte błoto to chyba najgorsza rzecz do wyczyszczenia
SzaKal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 mutra, To tylko tak wygląda na zdjęciu, zobacz sobie na 17 fotke tam też widać fotel pasażera i tych plam juz nie ma . To wszystko wina złego aparatu ...
Mazek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Takie auta najczęściej trafiały się mi do czyszczenia. Prałem w odstępach kilkudniowych, aż właściciel zaczął dbać o swój samochód. Nie dało się tego brudu sprać jak tutaj też widać. Chociaż w takim aucie widać efekty. Gratulacje.
Piciosz Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Też dzisiaj miałem taką ambitną furkę. W takich autach najlepiej widac efekt, a właściciel przerażony prawdziwym kolorem tapicerki może w koncu zacznie dbać o auto.
Wesol Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Kurde jak można tak zapuścić auto kiedy jeszcze mnie tak nie jarało czyszczenie auta , to zawsze w każdym środek wyglądał jak nowy Ale jakbym miał taką jasną tapicerkę to dbałbym podwójnie Ale dobra robota , w skodzie mam jasną tapse i jakoś utrzymana jest w czystości
_Shadow Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 mozna zapuscic tak auto bez problemu, jak charujesz od rana do wieczora, w sobote tez, niedziela ładowanie akumulatorów i wyskoczenie gdzies i na auto nie ma czasu a projekt zrobiony bardzo ładnie
SzaKal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 _Shadow, właściciel tego auto pracuje w nieruchomościach i praktycznie od pon. do pt. całe dnie jezdzi autem, wiem ze to nie wytłumaczenie bo skoro jest w nim tyle godz. to tym bardziej powinien dbać o niego ...
Łatysz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 SzaKal, Ładnie go wyprowadziliście Tapicerka puściła za pierwszym razem czy trzeba było ponownie to samo ?
SzaKal Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Łatysz, Praktycznie wszystko było prane po kilka razy
Camel- Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 _Shadow, właściciel tego auto pracuje w nieruchomościach i praktycznie od pon. do pt. całe dnie jezdzi autem, wiem ze to nie wytłumaczenie bo skoro jest w nim tyle godz. to tym bardziej powinien dbać o niego ... Ale tak jak wspomnieli, pewnie nie ma czasu. Sam tego nie zrobi bo nie lubi/nie chce, a w weekend to co - do myjni odda? Mój ojciec w sumie "załatwił" Audi podobnie... no może trochę lepiej wygląda. Co prawda technicznie jest ok, ale na czyszczenie zwykle nie ma czasu, albo jak ma to mu się nie chce. Dlatego o nim temat też będzie..
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Auto ma być sprawne i jeździć bez problemów. Jak ktoś nie pracuje albo ma dużo wolnego czasu to może się bawić w czyszczenie każdego nowo pojawionego się brudu. W życiu są ważniejsze rzeczy do zrobienia.
Wesol Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jako że tata jeździ grande przez cały tydzień , to mam pokrowce żeby nie poniszczyć siedzeń.
npiotr Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 jakby każdy sam sobie czyścił, to co my byśmy robili:P
Piciosz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 jakby każdy sam sobie czyścił, to co my byśmy robili:P + za uwagę
michal55yh Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wnętrze wygląda teraz świetnie. Można tak jeździć. Wcześniej nie chciałbym wejść do auta w ubraniu roboczym
Rekomendowane odpowiedzi