majkelradom Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Hahaha u mnie jak mama zobaczyła efekty na kolektorach też dorwała do kranu
art'ek Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 green, co z tym testem napisz chociaz co brac billet czy Mag & Aluminium Polish jak masz zamieszanie
majkelradom Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 Ja doradziłem się Kanara i nie żałuje bo Mag & Aluminium polish to kosior jakich mało.
art'ek Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 a sa sa jeszcze ;p bo ja zaraz 2 puszeczki wezme zloty sie zblizaja rothenburg i inne trzeba furke przyszykowac
bako111 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Dłuuuuuuugo trzeba czekać na to porównanie
matgym Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Spokojnie panowie! Skoro ma byc porownanie to bedzie, przeciez to nie jest jego obowiazek a jedynie dobra wola
bako111 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 I jak dzieje sie coś w temacie porownania tych 2 past? Bo już czekamy dość długo
art'ek Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 ja kupilem udalo mi sie zalatwic probke (pol opakowania) dzieki uprzejmosci glownego importera i moge ci ja porownac z megsowa pasta i uwazam ze lepiej wykancza i wiecej drobnych rysek eliminuje niz megsowa nie pachnie tak jak megsowa cynamonem ale lepiej mi sie jakos nia pracuje i efekt koncowy uwazam za lepszy jak pojawia sie pasty to napewno sobie zamowie nast opakowanie
Gość Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Bardzo wam przepraszam za termin testu, ale kończymy ostatnie komplety felg dla klientów W niedziele wrzucę test z fotorelacją Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi