Guest Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Witam do testów od Krzyśka Kanara dostaliśmy do testów pastę MOTHERS Mag & Aluminum Polish Konsystencja gęsta, takie typowe masło. Brak grubego ziarna w składzie! w przeciwieństwie do AUTOSOLU >AUTOMAXA i reszty dostępnej na rynku. Zapach hmmm ciężko określić ale bardzo przyjemny i bardzo wydajna małą ilością wyczyściliśmy cały rant Pastę nakładaliśmy padem ręcznym z MF na końcu polerując MF Naprawdę dawno nie mieliśmy tak fajnej pasty oczyszczającej Polecam z czystym sumieniem do częstego odświeżenia polerki !!! w 100% lepsza od AUTOSOLU AUTOMAXA MEGSA itd!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 A tego billeta próbowałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
art'ek Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 kanar, gdzie u ciebie w sklepie znajde ta paste;) prawie zamowilem ta megsowa;p a tu takie zaskoczenie ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Zanim wrzuciłem na sklep wysłałem opakowanie Greenowi, żeby sprawdził czy produkt rzeczywiście jest dobry, bo znaleźliśmy na forum culstyle.pl zdjęcia z naprawdę niezłym efektem i byłem ciekawy jak się sprawdzi, produkt jest dostępny http://www.autodetailingshop.pl/Mothers ... u-413.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bako111 Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Ja używałem billa mothersa ręcznie na mikrofibrze, wedlug mnie bije na głowe megsa, musze jeszcze sprawdzić mag&aluminium polish mothersa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Marcin na pewno się nie zawiedziesz z tego co mi wiadomo pasta mothersa sprzedaje sie rewelacyjnie i bardzo wszyscy chwalą Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Pasty powiem szczerze poszło tyle, że zabrakło u importera Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelradom Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Tak się sprzedaje aż zabrakło dla mnie ale Kanar dba o klientów i wie jak zrobić żeby było dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
art'ek Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 a co lepsze billet czy ta 2 pasta ?? bo sie zdecydowac nie umiem a widze ze juz wszyscy zaczeli zbrojenie na nowy sezon Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Tak się sprzedaje aż zabrakło dla mnie ale Kanar dba o klientów i wie jak zrobić żeby było dobrze kto dba ten ma artek test billet niebawem, w weekend sie pojawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelradom Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Też właśnie jestem ciekaw porównania obu past. Link to comment Share on other sites More sharing options...
art'ek Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 to prosze porządnie go wytestowac bo chce miec piekne lustro na felgach Link to comment Share on other sites More sharing options...
bako111 Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 artek test billet niebawem, w weekend sie pojawi Też jestem bardzo ciekaw porownania, i waszych opinii bo poki co uzywałem billeta a chciałbym jeszcze zobaczyc co potrafi w porownaniu z Mag & aluminium polish Link to comment Share on other sites More sharing options...
art'ek Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 kanar, a kiedy bedziesz mial dostepne pasty mag lub billet >?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Panowie na czym wam wy testować te 2 pasty felga? nie wiem propozycje to dziś to zrobię test ok już coś mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanar Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 kanar, a kiedy bedziesz mial dostepne pasty mag lub billet >?? Importer już zamówił towar ale czeka z dostawą aż trochę zejdą mrozy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bako111 Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Panowie na czym wam wy testować te 2 pasty felga? nie wiem propozycje to dziś to zrobię test ok już coś mam Czekamy w takim razie, najlepiej na jakiejś polerowanej może byc tez zmatowiona papierem 2500 i potem obie pasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
art'ek Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 i jak test bo sie doczekac nie umiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 wieczorem wrzucę foto małe zamieszanie u mnie!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bako111 Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Juz jest wieczór Czekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkelradom Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Ja już nie potrzebuje żadnych testów MOTHERS Mag & Aluminium Polish bije wszystko na głowę a Kanara powinienem ozłocić za ten środek. Przypalone na złoto i wżery rdzawe przypalone na kolektorach wydechowych, poszły samą fibrą bez żadnej wiertarki. Najpiękniejszy w tym wszystkim jest nakład pracy do efektów 4 ruchy fibrą i lustro. Nie znam i raczej już nie poznam lepszego środka polerskiego do metalu. Szkoda tylko że Tar remover nielsena się tak pięknie nie sprawował. Kanar a do czego jest ten środek mothersa co dałeś mi próbki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bako111 Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Czekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukon Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 hmm...a mogę zrobić nią baterie w łazience, nie będzie problemu? bo w sumie pasta miała by u mnie szerokie zastosowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 nie będzie problemu?A czemu ma być ? To tez chrom przecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukon Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 to dobrze i już mam powód na kolejne zakupy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts