Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

do testów od Krzyśka Kanara dostaliśmy do testów pastę MOTHERS Mag & Aluminum Polish

Konsystencja gęsta, takie typowe masło. Brak grubego ziarna w składzie! w przeciwieństwie do AUTOSOLU >AUTOMAXA i reszty dostępnej na rynku.

Zapach hmmm ciężko określić ale bardzo przyjemny :) i bardzo wydajna małą ilością wyczyściliśmy cały rant :-]

Pastę nakładaliśmy padem ręcznym z MF na końcu polerując MF

Naprawdę dawno nie mieliśmy tak fajnej pasty oczyszczającej

Polecam z czystym sumieniem do częstego odświeżenia polerki !!! w 100% lepsza od AUTOSOLU AUTOMAXA MEGSA itd!!!

dsc2370v.jpg

dsc2365v.jpg

dsc2366j.jpg

dsc2368.jpg

dsc2369.jpg

dsc2373.jpg

dsc2375j.jpg

dsc2376.jpg

Posted

kanar, gdzie u ciebie w sklepie znajde ta paste;)

prawie zamowilem ta megsowa;p a tu takie zaskoczenie ;p

• 3 weeks later...
Posted

Ja używałem billa mothersa ręcznie na mikrofibrze, wedlug mnie bije na głowe megsa, musze jeszcze sprawdzić mag&aluminium polish mothersa

Posted

Marcin na pewno się nie zawiedziesz :) z tego co mi wiadomo pasta mothersa sprzedaje sie rewelacyjnie i bardzo wszyscy chwalą :good:

Posted

a co lepsze billet czy ta 2 pasta ?? bo sie zdecydowac nie umiem a widze ze juz wszyscy zaczeli zbrojenie na nowy sezon :o

Posted
Tak się sprzedaje aż zabrakło dla mnie :D ale Kanar dba o klientów i wie jak zrobić żeby było dobrze :)

kto dba ten ma ;)

artek test billet niebawem, w weekend sie pojawi

Posted
artek test billet niebawem, w weekend sie pojawi

Też jestem bardzo ciekaw porownania, i waszych opinii bo poki co uzywałem billeta a chciałbym jeszcze zobaczyc co potrafi w porownaniu z Mag & aluminium polish :)

Posted

Panowie na czym wam wy testować te 2 pasty felga? nie wiem propozycje :-] to dziś to zrobię test :)

ok już coś mam

Posted
kanar, a kiedy bedziesz mial dostepne pasty mag lub billet >??

Importer już zamówił towar ale czeka z dostawą aż trochę zejdą mrozy.

Posted
Panowie na czym wam wy testować te 2 pasty felga? nie wiem propozycje :-] to dziś to zrobię test :)

ok już coś mam

Czekamy w takim razie, najlepiej na jakiejś polerowanej :) może byc tez zmatowiona papierem 2500 i potem obie pasty :o

Posted

Ja już nie potrzebuje żadnych testów MOTHERS Mag & Aluminium Polish bije wszystko na głowę a Kanara powinienem ozłocić za ten środek. Przypalone na złoto i wżery rdzawe przypalone na kolektorach wydechowych, poszły samą fibrą bez żadnej wiertarki. Najpiękniejszy w tym wszystkim jest nakład pracy do efektów 4 ruchy fibrą i lustro. Nie znam i raczej już nie poznam lepszego środka polerskiego do metalu. Szkoda tylko że Tar remover nielsena się tak pięknie nie sprawował. Kanar a do czego jest ten środek mothersa co dałeś mi próbki?

Posted

hmm...a mogę zrobić nią baterie w łazience, nie będzie problemu? ;) bo w sumie pasta miała by u mnie szerokie zastosowanie :mrgreen: