Gość Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam do testów od Krzyśka Kanara dostaliśmy do testów pastę MOTHERS Mag & Aluminum Polish Konsystencja gęsta, takie typowe masło. Brak grubego ziarna w składzie! w przeciwieństwie do AUTOSOLU >AUTOMAXA i reszty dostępnej na rynku. Zapach hmmm ciężko określić ale bardzo przyjemny i bardzo wydajna małą ilością wyczyściliśmy cały rant Pastę nakładaliśmy padem ręcznym z MF na końcu polerując MF Naprawdę dawno nie mieliśmy tak fajnej pasty oczyszczającej Polecam z czystym sumieniem do częstego odświeżenia polerki !!! w 100% lepsza od AUTOSOLU AUTOMAXA MEGSA itd!!!
art'ek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 kanar, gdzie u ciebie w sklepie znajde ta paste;) prawie zamowilem ta megsowa;p a tu takie zaskoczenie ;p
kanar Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zanim wrzuciłem na sklep wysłałem opakowanie Greenowi, żeby sprawdził czy produkt rzeczywiście jest dobry, bo znaleźliśmy na forum culstyle.pl zdjęcia z naprawdę niezłym efektem i byłem ciekawy jak się sprawdzi, produkt jest dostępny http://www.autodetailingshop.pl/Mothers ... u-413.html
bako111 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2011 Ja używałem billa mothersa ręcznie na mikrofibrze, wedlug mnie bije na głowe megsa, musze jeszcze sprawdzić mag&aluminium polish mothersa
Gość Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Marcin na pewno się nie zawiedziesz z tego co mi wiadomo pasta mothersa sprzedaje sie rewelacyjnie i bardzo wszyscy chwalą
kanar Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Pasty powiem szczerze poszło tyle, że zabrakło u importera
majkelradom Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Tak się sprzedaje aż zabrakło dla mnie ale Kanar dba o klientów i wie jak zrobić żeby było dobrze
art'ek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 a co lepsze billet czy ta 2 pasta ?? bo sie zdecydowac nie umiem a widze ze juz wszyscy zaczeli zbrojenie na nowy sezon
kanar Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Tak się sprzedaje aż zabrakło dla mnie ale Kanar dba o klientów i wie jak zrobić żeby było dobrze kto dba ten ma artek test billet niebawem, w weekend sie pojawi
majkelradom Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Też właśnie jestem ciekaw porównania obu past.
art'ek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 to prosze porządnie go wytestowac bo chce miec piekne lustro na felgach
bako111 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 artek test billet niebawem, w weekend sie pojawi Też jestem bardzo ciekaw porownania, i waszych opinii bo poki co uzywałem billeta a chciałbym jeszcze zobaczyc co potrafi w porownaniu z Mag & aluminium polish
art'ek Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 kanar, a kiedy bedziesz mial dostepne pasty mag lub billet >??
Gość Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Panowie na czym wam wy testować te 2 pasty felga? nie wiem propozycje to dziś to zrobię test ok już coś mam
kanar Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 kanar, a kiedy bedziesz mial dostepne pasty mag lub billet >?? Importer już zamówił towar ale czeka z dostawą aż trochę zejdą mrozy.
bako111 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2011 Panowie na czym wam wy testować te 2 pasty felga? nie wiem propozycje to dziś to zrobię test ok już coś mam Czekamy w takim razie, najlepiej na jakiejś polerowanej może byc tez zmatowiona papierem 2500 i potem obie pasty
art'ek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 i jak test bo sie doczekac nie umiem
Gość Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 wieczorem wrzucę foto małe zamieszanie u mnie!!
majkelradom Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2011 Ja już nie potrzebuje żadnych testów MOTHERS Mag & Aluminium Polish bije wszystko na głowę a Kanara powinienem ozłocić za ten środek. Przypalone na złoto i wżery rdzawe przypalone na kolektorach wydechowych, poszły samą fibrą bez żadnej wiertarki. Najpiękniejszy w tym wszystkim jest nakład pracy do efektów 4 ruchy fibrą i lustro. Nie znam i raczej już nie poznam lepszego środka polerskiego do metalu. Szkoda tylko że Tar remover nielsena się tak pięknie nie sprawował. Kanar a do czego jest ten środek mothersa co dałeś mi próbki?
yukon Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 hmm...a mogę zrobić nią baterie w łazience, nie będzie problemu? bo w sumie pasta miała by u mnie szerokie zastosowanie
Marco Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 nie będzie problemu?A czemu ma być ? To tez chrom przecie
yukon Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2011 to dobrze i już mam powód na kolejne zakupy...
Rekomendowane odpowiedzi