Administrator AreK Opublikowano 16 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 TO JEST PROWOKACJA GRUBYMI NIĆMI SZYTA!!!!!
mutra Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Mam taki sam opryskiwacz! Ma i ja tylko trochę za bardzo na boki pryska a za słabo "na wprost"
maestro00 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Mam taki sam opryskiwacz! Ma i ja tylko trochę za bardzo na boki pryska a za słabo "na wprost" I ja Poza tym jak wyżej - najprawdopodobniej prowokacja
Moderator rychu Opublikowano 16 Stycznia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 Prowokacja, nie prowokacja ale udana - już 2 strony wpisów!
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2011 *Suszenie-zwykła szmatka -stara wycieraczka Prowokacja, albo chłopak uczył się z filmików AŚ
LUKAS103 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 He He na zdjęciach nic nie widać ale opis jest świetny
coobah Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 ale o co Wam chodzi ?? Dział nazywa się "Pokaż swój blask" i kolega ma taki blask jaki ma I jeśli jemu odpowiada to elegancko
ariello01 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Kolego Domas....z całym szacunkiem dla Twpjej osoby ale z detailningiem to według mnie raczej nie ma nic wspólnego Ty poprostu najzwyczajniej na świecie umyłes swoje auto i jka dla mnie nic więcej Ale najważniejsze są chęci i to sie w sumie powinno liczyc
SewerynD Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Rozumiem, że tolerancja i te sprawy, ale... trzeba rozgraniczyć Detailing od zwykłego mycia auta.....
Majkelo Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Pisanie palcem po brudnym lakierze...bezcenne To chyba niestety nie jest konkurs, polegający na umyciu jak najbrudniejszego auta
Rekomendowane odpowiedzi