damian Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIAN1991 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jak Zrobiłeś to koło?? jak to było napędzane?? Efekt powalający Co ze środkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Lustro to mało powiedziane - nie jeden rant po polerce widziałem, ale to chyba najlepszy jak do tej pory... Widać że z głową lecisz - na takich pracach można się uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 woooooow mega robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedHornet Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No No - czy będzie to czymś lakierowane aby uwiecznić na dłużnej ten efekt? Da się w ogóle czymś pokryć tak wypolerowane aluminium bo słyszałem że są z tym problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Da się w ogóle czymś pokryć tak wypolerowane aluminium bo słyszałem że są z tym problemy? da sie lakierem bezbarwnym, ale bedzie wtedy bardziej matowy ten efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jak Zrobiłeś to koło?? jak to było napędzane?? Efekt powalający Co ze środkiem? Skleciłem maszyne na którą zakrecam felge Środek czyli rotor narazie zostaje ten który widać, ten sezon musi przejeździć, w przyszłym pomyśli sie nad jakimś innym kolorem. być może...róż majtkowy modny ostatnio Te może IronX em potraktujemy by je doczyścić. opisz jak to zrobiłeś, jakie środki. Usunięcie lakieru - Scansol Szlifowanie na sucho papierem 240-600 Szlifowanie na mokro papierami 800-2500 Polerowanie filcem na kątówce + Autosol Na koniec bawełna na wiertarke + Autosol Da się w ogóle czymś pokryć tak wypolerowane aluminium bo słyszałem że są z tym problemy? da sie lakierem bezbarwnym, ale bedzie wtedy bardziej matowy ten efekt Ale lakier bedzie sie łuszczył po czasie... jedyną sprawdzoną metodą by utrzymać lustro jest regularna pielęgnacja Autosolem, a raz w roku trzeba po leżakowaniu przez zime, odświeżyć polerke na maszynie. Zastanawiam sie jeszcze nad CQuartz-em.., może to uchroni przed matowieniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelradom Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 luk skywalker, Dokładnie na bank będzie łuszczyło, chyba że ktoś wynalazł jakieś lakiery na polerke o których nie wiem. Wiesz że też myślałem o Cquartz ciekawe czy będzie się trzymał. Ja chciałem to na kolektory wydechowe położyć ale odkąd wypolerowałem najlepiej jak się dało mothersem i wymieniłem panewki nic się z nimi nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerw Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Bardzo ładnie Ci wyszła ta polerka rantów. Powiedz jak wygląda ta bawelna na wiertarke i gdzie ja kupujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Bardzo ładnie Ci wyszła ta polerka rantów. Powiedz jak wygląda ta bawelna na wiertarke i gdzie ja kupujesz. Dzięki za miłe słowa Wynalazłem taką jak ta, w Castoramie, koszt w granicach 15-20zł Zdjęcie zapożyczone ale chodzi o takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SewerynD Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ciekawi mnie ta maszyna, na której kręciła się felga, ciekawy wynalazek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Haha co więcej ta maszyna może polerować w poziomie felgi skręcane (ale rozkręcone jak te RCki bez śrubek) oraz w pionie i poziomie felgi jednoczęściowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 A jakby dać to do chromowania? Jak oryginalnie rc-ki są zabezpieczane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A jakby dać to do chromowania?Jak oryginalnie rc-ki są zabezpieczane? Chromowane ranty zalatywałyby moim zdaniem chinszczyzną, poza tym w germanie musi być naciąg opony na felge, a wtedy łatwo o przycierke o krawężnik itp... Od lat poleruje sie felgi i nic nie robi takiego efektu jak czyste aluminium A oryginalnie większość felg, w tym RC są toczone na tokarce, takim nożem który pozostawia na rancie głebokie rysy, które poprawiają przyczepność klaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Felgi - na moment mnie przytkało. Nietrudno się domyslec ile serca i pasji masz do pracy przy autach. Duży . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Czas założyć koła na samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 sypmatycznie podoba mi sie bo nie jest obwieszona wiejskimi spojlerami w przeciwienstwie do 99% ktore jezdzi po drogach malinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo78 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 snap teraz trend wśród miłośników danej marki jest taki żeby autko było jak najbardziej zbliżone do oryginału i najlepiej jak jest wyposażone w kultowe rozwiązania Świetna praca luk skywalker BBS robią robotę no i dużo daje też zawieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Fajne te koła Szkoda, że nikt z moich znajomych nie ma takich bo chętnie bym się im przyjżał z bliska Chyba trzeba będzie się kiedyś w takie zaopatrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Bardzo ładny compakt, srednio mi sie podobają ale Twoj wygląda znakomicie z pakietem i felgami. Świetna robota a felgi są znakomite! to są 18" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpiotrek Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 teraz trend wśród miłośników danej marki jest taki żeby autko było jak najbardziej zbliżone do oryginału i najlepiej jak jest wyposażone w kultowe rozwiązania dokladnie:D a co do BMW to cultowo wyszLo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Bardzo ładny compakt, srednio mi sie podobają ale Twoj wygląda znakomicie z pakietem i felgami. Świetna robota a felgi są znakomite! to są 18" ? Nie to 17, przód 8" a tył 9" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk skywalker Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 z racji że ostatnio była ładna pogoda, wyczyściliśmy u brata wnęki kół: odkręciliśmy plastikowe nadkola, a tu taki widok: opłukaliśmy syf karcherem, reszta została wymyta APC za pomocą pędzla i szczotki. Na elementy plastikowe powędrował Trim Restorer PB Co można nałożyć na przyszłość na tego baranka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi