Administrator Evo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Macie jakiegoś lakiernika w Warszawie ? Potrzebuje pomalować 8 plastikowych listw w kolor nadwozia, nie jest to więc jakaś mega skomplikowana robota więc nie szukam magików robiących za duże $$$.
Mazder Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Do takich spraw mogę polecić zakład na ul. Antoniewskiej 3. Tu masz wizytówkę na Zumi.pl: http://www.zumi.pl/108127,Rad_Car._Rado ... firma.html Jak im się nie spieszy, to robią dobrze. No i nie psioczą i nie każą spadać na drzewo, kiedy się wraca z reklamacją. Cenowo to warszawski standard, aczkolwiek w porównaniu do warsztatu lakierniczego (wcale nie lepszego) mieszczącego się niecały kilometr dalej, to są tani Polerki bym u nich nie zamawiał, ale kilka plasticzków dadzą radę pomalować. Możesz się powołać na brodatego zioma od zielonego BMW i cudacznego roweru
kupusso Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Za polakierowanie czterech listw z drzwi lakiernicy śpiewali mi 300-400 zł ze względu na dłubanine i czasochłonność.
Administrator Evo Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mazder, dziękuje za informację,odezwę się do nich. To gdzieś koło Ciebie jest z tego co widze na mapie ? kupusso, ja tam moge sam zdemontować te listwy i dowieźć w dowolne miejsce więc tego problemu raczej nie będa mieli. W sumie to liczyłem właśnie ok 400 zł, ale za 8 listw, nie za cztery... BTW, pytanie do forumowych lakierników - 500zł za malowanie drzwi w czarny metalik to dużo czy mało ?
Mazder Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Tak, koło mnie, ale bliżej elektrociepłowni. 500 zł za drzwi to normalna cena w Warszawie. Można więcej, uwierz mi
mutra Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Nie wiem jak w Stolycy ale we Wrocławiu w porządnym zakładzie to znośna cena.
lukwawa Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Evo, 500 zł za lakierowanie samych drzwi to niewiele (w cenie jest lakier czy trzeba dokupić?).Sprawdziłem w kosztorysie jak wyglądało to u mnie-ceny z 09r około 800zł netto za lakierowanie drzwi w kolorze perłowym (lakierowanie kompletnie nowych drzwi z białym podkładem)-sama listwa drzwiowa to koszt 100 netto. Łącznie koszt zakupu drzwi rozbrojenie starych i zamontowania nowych to 3900zł-po upuście bo ubezpieczyciel nie chciał zgodzić się na wyższą stawkę. Robota zrobiona profesjonalnie-nic się nie odcinało a w czasie odsprzedaży przy pomiarach czujnikiem lakieru kupujący stwierdził, że grubość lakieru trzyma normę/ Robiłem też lakierowanie elementu za 200zł+mój lakier-byłem zły na siebie, że zaoszczędziłem pozornie bo robota nadawała się do poprawki oczywiście już nie u tego malarza. Z pojedyńczych elementów lakierowałem też osłonę na koło zapasowe w terenówce, Aso za element chciało 500-600zł(Toyota Włochy), Aso Volvo SkanCar tyle samo-oddałem do "zakładu rzeźbiarskiego na ulicy Czardasza-zapłaciłem 300zł na gotowo i też nie byłem zadowolony-lakier popękał po kilku miesiącach-musiałem płacić jeszcze raz. Na PW mogę wysłać dane do zakładu blacharsko lakierniczego, który jest podwykonawcą kompleksu salonów na Waszyngtona w Warszawie-czyli Jaguara, Land Rovera, Rang Rovera, Caterhama no i Aston Martina ma autoryzację wszystkich wymienionych .Niesamowita kultura pracy, jakość i staraność wykonania robią niesamowite wrażenie-bardzo profesjonalne podejście do klienta niezależnie od tego jakim autem kto przyjeżdża-oczywiście ceny nie należą do najniższych ale można ponegocjować Dla miłośników marki BMW mogę podać na PW adres zakładu blacharsko lakierniczego, który ma podpisaną umowę z salonem BMW Inchcape Motor-tych z kolei nie polecam, bardzo niedokładni, własciciel zakładu to cwaniaczek podmieniający części.
Administrator Evo Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 lukwawa, tyle zapłaciłem 2 lata temu za malowanie drzwi, łącznie z lakierem. Robota tragiczna,począwszy od rys po papierze po mega miękki lakier Szkoda że wtedy jeszcze nie miałem pojęcia jak to wszystko powinno wyglądać Narazie mam kontakt do 4 lakierników, jutro będe dzwonił. Mam jeszcze jednego chętnego na tą sama robote, w tym samym kolorze więc może uda się coś zbić z ceny.
DankaXSX Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Jeżeli nadal szukasz lakiernika, który zna się na robocie i nie będziesz musiał nic poprawiać to zobacz stronkę http://www.solidny-blacharz.pl Solidni, profesjonalni, co do dani to pojęcie względne. Nie wiem co rozumiesz pod tym pojęciem. Dla jednego tanio oznacza co innego niż dla drugiej osoby
SzaKal Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Qrcze wysokie macie te ceny, w Opolu za element biorą średnio 250 zł .
DankaXSX Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Qrcze wysokie macie te ceny, w Opolu za element biorą średnio 250 zł . Tak jak napisałam, sprawa cen to sprawa indywidualnego podejścia. Ja osobiście uważam, że jak na Warszawę to nie jest źle, a jakość wykonania też ma znaczenie Weź pod uwagę, że Opole to nie Warszawa pod względem cen. Przykładów można mnożyć, ceny usług, ceny wynajmu mieszkania itp, nie oszukujmy się również wynagrodzenie
KR54321 Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Niebagatelny wpływ na cenę usługi ma również (lub raczej powinna mieć) jakość użytych materiałów.
maya Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Za polakierowanie czterech listw z drzwi lakiernicy śpiewali mi 300-400 zł ze względu na dłubanine i czasochłonność. zdjęte czy nie zdjęte ? jak nie zdjęte to się nie dziwię w ogule w tym czasie kilka drzwi pomalują
zieluch Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Ja Malowałem drzwi przód + tył po próbie włamania (rozgięcie czymś na wzór łomu na krawędzi) + malowanie tylnego zderzaka. Cała robota za 1200zł profi robota(oczywiście wykończenie po polerowaniu było konieczne)
Tomino Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Odkopię temat - szukam lakiernika w Warszawie, który dobrze polakieruje konsolę deski rozdzielczej (plastik koło radia i regulacji nawiewów). Możecie kogoś polecić?
bruno Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Oliwier z RS Detailing ma u siebie lakiernika. Znajomemu malowali zderzak i wyszlo niezle.
Rosemeyer Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Odkopię temat - szukam lakiernika w Warszawie, który dobrze polakieruje konsolę deski rozdzielczej (plastik koło radia i regulacji nawiewów). Możecie kogoś polecić? Ja cos takiego robiłem u Kalbarczyka na Puławskiej przy Intersporcie. Wyszło całkiem ok.
bluestar Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2012 Piałem wcześniej z zachwytu na temat warsztatu http://www.super-plus.pl ale cały temat o naprawach smart gdzieś wcięło razem z moim wpisem Powtórzę się więc: WARTO.
moog Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 odgrzewam, coś w rejonach bielan/żoliborza/bemowa możecie polecić? troche zabawy z rudą. Najlepiej od wiarygodnych forumowiczów bo takie info jak wyżej kolegi z 6 postami to zajeżdza mi reklamą.
manio49 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 To i ja odgrzeje. Szukam porzadnego lakiernika w warszawie. Drzwi w szampanskim metaliku hyundai i20 po tym jak jakis matoł strzelił drzwiami z calej sily
kukis Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 również szukam lakiernika w warszawie wiadomo solidny i zeby za bardzo nie zdzieral
Lorence Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 i jak ktoś coś znalazł ciekawego ?? szkoda że salony SPA z warszawy i okolic nie zajmują sie lakierowaniem
BRAXTONPL Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 http://www.lakiernictwo.pro - zapraszam nie z Wawy ale 200km od, ale i z Wawy do nas przyprowadzają
asia.taka Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Koledzy, nikt nie korzystał ostatnio z lakiernika? Sama szukam lakiernika aby zrobił mi tylna klapę w bmw bo rdza wyszła i nie mogę coś znaleźć. Może ktoś ma kogoś godnego polecenia w Warszawie.
Rekomendowane odpowiedzi