malkolm Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 na przykład cleanerwax, ale ja osobiście wolał bym QD niż hydrowosk
firmek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2011 ale ja osobiście wolał bym QD niż hydrowosk
ariello01 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 oczywiście za dopłatą i decyzją klienta Za dopłata pewnie jest taka mozliwosc...ale watpie czy w stanadardzie celaner jest w opcji gdyż to nie jest detailing tylko myjka Za chwile któs jeszcze sie zapyta o korekte lakieru bo inaczej nie ma takiego efektu Ogolnie gdyby u mnie w miescie była taka myjka to tez nie raz bym korzystał z jej usług gdyz nie zawsze ma sie czas ogarac auto a brudnym jexdzic nie bardzo
lakikwap Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 tylko myjka caczeliśmy już tam mówić o woskowaniu za nieduże pieniądze, więc byłem ciekaw czy jest też tam cliner.
emp Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 odpowiedz brzmi nie - to zostaje dla detailerów - dla cleanerów ti już itak nadto
Rekomendowane odpowiedzi