Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fajna kolorystyka, ale jak dla mnie to aston trochę słabo przycięty. Albo niech będzie cały, albo zbliżenie konkretnego elementu, bo tak jak jest teraz jakoś nieciekawie wygląda.

Zgadza się, kadr nie jest ok - niepotrzebnie ucięty dach - cały czas chce się scrollować, żeby zobaczyć resztę.

Reszta wydaje się ok, choć wymaga przyzwyczajenia się. Nie jestem tylko przekonany do przerw między jasnymi boxami - chyba faktycznie byłoby lepiej, jakby cały środek był na jaśniejszym tle.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nowa wersja portalu mi odpowiada , zwłaszcza kolorystyka , nie wali po oczach i nie przekombinowana , pozdrawiam :)

• Administrator
Opublikowano

Mamy tyle fajnych "forumowych" Astonów, po co sięgać po obce :-]:P

Zmiany na plus, forum wygląda "nowocześniej" ;)

Opublikowano
Maru 123 napisał/a:

czy tylko u mnie tak to wygląda? :/

Wyczyść sobie cache przeglądarki

woooow ale czadzior :shock::shock: super :D:good:

Opublikowano

dobrze że podpowiedziałeś z tym cechem bo już myślałem, że faktycznie coś jest nie tak :)

Opublikowano
blaszczu napisał/a:

Maru 123 u mnie tak samo :thumbdown:

zapewne o F5 jeszcze nie słyszałeś? :shock:

samo F5 nie pomagało trzeba było wyczyścić cache jak napisał wax-master, ;)

Opublikowano

Niby fajnie, ale ten aston jest przycięty zupełnie do bani. Dajcie go w całości!

No i ten marchewkowy jakoś do mnie nei przemawia;p

Opublikowano
No i ten marchewkowy jakoś do mnie nei przemawia;p
Ja bym też zamienił ten pomarańczowy na jakiś inny, mniej jaskrawy. Ogólnie forum musi mieć tak dobrane kolory, aby nie męczyło oczu i dobrze się czytało.
Opublikowano

Eee, pomarańczowy z szarym i czarnym to bardzo fajne połączenie :) Ok, kolory to akurat kwestia gustu. Jednak ciemne tlo mniej meczy wzrok od jasnego. Pomaranczowy jest stonowany i bardzo rozsadnie uzyty, do podkreslenia istotnych elementow. Np bedac na glownej stronie forum, ostatnie tematy sa o wiele bardziej widoczne

Co do Astona to rzeczywiscie troche kiepsko przyciety, ale reszta zmian na wielkie plus.

• Moderator
Opublikowano

Aston może być i pomarańczowy ale chciałbym go zobaczyć w całości - to przycięcie wydaje mi się jakieś niefortunne.

Opublikowano

blaszczu, jesli korzystasz z FireFoxa, wejdz do Narzedzia=>Wyczysc historie przegladania. Natepnie rozwin szczegoly i zaznacz "pamiec podreczna" (odznacz pozostale opcje, inaczej stracisz historie formularzy, odwiedzanych stron itp). Nie jest to na pewno problem z forum, tylko ewidentnie z klientem, czyli Twoja przegladarka.

Opublikowano

no niby fajnie, odswiezone i wogole, ale moim zdaniem zbyt duzy kontrast pomiedzy czernią na bokach a samym forum (glowna tabelą). Dodatkowo troche mnie irytuje ze klikajac w logo forum przenosi na portal a nie na forum...

Opublikowano

też jakoś te czarne miejsca między postami a boxem do odpowiedzi mało mi pasuje... i zmieniłbym styl linków w odpowiedziach żeby było widać że to jest link bo tak to ma taki sam kolor jak tekst - dopiero po najechaniu widać że to link do wciśnięcia...