Jump to content

Problem z BMW 730L z 2007

kawa66

Recommended Posts

wieczorem postaram się zamiescic zd a jest bardzo malo miejsca niestety .

z wybiciem szyby zaproponowałem klientowi ale powiedział ze raczej nie zabardzo z mikro fibra próbowałem ale nie za bardzo wychodziło a wrecz wchodziło :kox:

Byłoby miło z Twojej strony gdybyś szanował nerwy forumowiczów i pisał po polsku -zgodnie z zasadami interpunkcji i ortografii, bo czytając Twoje 3 posty, szczególnie powitalny aż ręce opadają :shock::cry::oops:

Men, nie oczekuj pomocy od osób, którym nie okazujesz szacunku. I nie, nie chodzi o to, że wchodzisz z buciorami i plujesz tutejszym w twarz. Chodzi o bazalną kwestię, jaką jest pisanie tak, żeby inni mogli cię zrozumieć i poznać twój problem.

W punktach, żeby było jaśniej:

1. Pisz po polsku, używając znaków interpunkcyjnych. Jeśli gubisz, konstruuj krótkie zdania.

2. Obraz jest lepszy niż 1000 słów, więc wklejaj zdjęcia.

3. Wyluzuj.

Szkoda, że wykasowano mój post :evil: ... Dla mnie takie tematy nie mają sensu, zupełnie jakbym się zapytał jak odkurzyć samochód pod siedzeniami albo jak mam wyczyścić schowek :roll: . Co do doświadczenia to myślę, że nie każdy musiał robić w swoim życiu takie BMW, poza tym z twojej strony to śmiesznie zabrzmiało :D