adii Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jako że zbliża się sezon : solidne mycie po którym pozbyłem sie resztek wosku : suszenie : glinkowanie : colli już grzecznie czeka : zaaplikowany : polerowanie mgiełki po collim : moi pomocnicy : Zdjęcia całości kiedy indziej bo czeka mnie jeszcze zmiana stalówek na przygotowane już wcześniej alufelgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Tą śmieszną rękawicą polerujesz wosk?! Czemu nie eurowem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 o wiele wygodniej sie poleruje tą rękawicą a eurowew sie wspomagam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Mi się dobrze poleruje zwykłą microfibrą. Mam taką zieloną rekąwicę ale ona zostawia co raz kawałki mf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zwykła oczywiście jest bardzo dobra i też używam ale czasem jest kaprys i lece rekawicą , po kilku praniach w szarym mydle nic nie gubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 właśnie jak Ci się pracowało z Colli ?? bo właśnie do mnie leci , czy jakieś sugestie w związku z pracą z tym woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 właśnie jak Ci się pracowało z Colli ?? bo właśnie do mnie leci , czy jakieś sugestie w związku z pracą z tym woskiem trzeba wyczuć kiedy wysycha bo potem ciężko go wypolerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 umnie z polerką coli problemów niema, za to jak nakładam 2 warstwe to czasem jakoś kiepsko sie nakłada (zostają puste miejsca) niewiem czemu, może aplikator zapchany już woskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ja zawsze nakładam jak najcienszą warstwę wosku i niema problemu z polerowaniem tego pozniej nawet po 20 minutach , choć na ogół staram sie robić element za elementem . A aplikator piore po każdej aplikacji i jeszcze nie zdażyło mi się żeby niechciał współpracować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo78 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dzięki Panowie będę działał jak tylko przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi