fireman Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Na razie sklep pusty. Jak tam c1 się sprawuje?
spons Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 Ostatnio mialos sie calkiem dobrze, w tym tygodniu bede myl to zobacze jak sie ma
Rosemeyer Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 I co, jakie wrazenia? F**k.. Sorry, dopiero teraz zauważyłem ze to kotlet sprzed roku :-) Wszystko przez srajfona bo za mały ekran ma ;-)
spons Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Do czasu sprzedazy auta mialo sie calkiem dobrze, u mnie ok 9 miesiecy po dokladnym myciu wciaz dobrze zauwazalne kropelkowanie, mimo ze przez zime wygladalo jakby powloki nie bylo - co jest normalne dla 'ingow'
Rosemeyer Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 A gdybys teraz mial "cos" robic to nalozyl bys C1 czy dobry wosk?
spons Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Teraz nakladam wlasne wynalazki, ale C1 moge z czystym sumieniem polecic. U mnie woski raczej odpadaja ze wzgledu na brak czasu powtarzania ich aplikacji.
Rosemeyer Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Teraz nakladam wlasne wynalazki - no fakt U mnie woski raczej odpadaja ze wzgledu na brak czasu powtarzania ich aplikacji no to najwiekszy problem woskow niestety, ale z drugiej strony jak ktos ma z tego fun, to dla niego nalozenie twardej dlugotrwalej powloki bedzie dramatem dzieki za odpowiedzi
spons Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 spons napisał/a: U mnie woski raczej odpadaja ze wzgledu na brak czasu powtarzania ich aplikacji no to najwiekszy problem woskow niestety, ale z drugiej strony jak ktos ma z tego fun, to dla niego nalozenie twardej dlugotrwalej powloki bedzie dramatem Zgadza sie, sam chetnie bym sobie posmarowal od czasu do czasu ale ledwo wyrabiam zeby auto w ogole umyc, a gdzie tam czas na rzygotowanie powierzchni pod wosk
Rekomendowane odpowiedzi