Guest Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Potrzebuję porady co do pędzelków służących do czyszczenia różnorakich zakamarków w aucie ( nawiewy, oraz wszelkiego rodzaju szczeliny w plastikach itp.) Jakie profesjonalne są najlepsze, i jakich nieprofesjonalnych możemy używać do tego typu prac. P.S. jakie do czyszczenia zakamarków wewnątrz auta (szczeliny deski rozdzielczej itp) Jakie do czyszczenia miejsc zawiasów drzwi, jakie do silnika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabar Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Niedawno było sporo o pędzelkach. Poszukaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMagnes Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Slawciu_s, możesz używać zwykłych miękkich pędzelków lub fimowych drogich. Ja kupiłem zwykłe pędzelki, o takiej miękkości włosa jakiej chciałem, o preferowanej długości i dla bezpieczeństwa części metalowe owinąłem taśmą izolacyjną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Dziękóweczka!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts