Bartek1985 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 siemka mam takie pytanie co mi polecicie mam ciemną tapicerke i poprostu jak ją odkurzam to pozostają takie białe slady tak samo na boczkach od drzwi pomyslałem aby przecierać je zawsze czystą wodą tylko ze niewiem czy jest gdzieś dośtępna jakaś gąbka do czyszczenia tapicerki lub jakaś ściereczka lub szczotka chodzi mi o to by nie pozostawiała włosków a gąbka by nie szczępiła sie co mi poradzicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Pozostaja biale slady?? Hmm...jakiego koloru masz koncowke odkurzacza? Jesli biala moze zostawiac slady. Druga rzecz to auto musi byc mocno zakurzone wewnatrz lub...kiedys sie przytopilo i nie bylo dobrze wyprane,a teraz ten brud wychodzi. Oczywisice najlepiej byloby potraktowac tapicerke ekstrakcyjnie. Czyli skozystac z uslug pracza. Jesli jednak chcesz sie tym zajac sam zaczalbym od porzadnego wytrzepania foteli. Nastepnie mozesz podzialac z srodkami zaradczymi typu pianka czy z czyms do szamponowania. Wcierac piane w tapicerke czy to gabka ,mieka szczoteczka czy nawet fibra ,a nastepnie przecierasz fibra usuwajac srodek razem z czescia brudu. Wyprac sie w ten sposob nie wypierze ale troche sie tapicerka odswiezy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts