Jump to content

Szukamy firm detalingowych, warsztatow, lakiernikow.

Recommended Posts

Posted

Nie znalazlem na forum takiego tematu (jesli jednak jest prosze o podanie linka i usuniecie mojego).

Proponuje temat w ktorym mozna pytac czy ktos z forum ma swoja firme lub poleca jakas w naszej okolicy.

Ja od jakiegos czasu szukam dobrego lakiernika z Częstochowy.

Nie znam tez zadnej firmy detalingowej w okolicy.

Posted

chętnie poczytałbym opinie osoby/osób, która/e korzystała/y z usług firmy w Krakowie ...

[ Dodano: 7 Listopad 2010, 09:27 ]

znalazłem w net'cie kolejną firmę w Krakowie i jak wyżej poczytałbym o niej opinie ...

[ Dodano: 7 Listopad 2010, 09:35 ]

i jeszcze jedna firma detailing'owa w Krakowie. akurat owoce działań tej firmy można pooglądać na tym forum, ale opinii osób, które skorzystały z jej oferty nie widzę ...

• 2 weeks later...
Posted

jotef, zaplecze sobie mozna stworzyc. Po samodzielnym zrobieniu wlasnego samochodu bedzie niezla satysfakcja :good::ad:

Posted

nie chcę być postrzegany jako malkontent, ale abstrahując od 'chemii', rozumiem 'zaplecze' przede wszystkim w kontekście miejsca/lokalu/garażu, gdzie swobodnie można manewrować przy autku. być może moja osoba, to jakiś ewenement, no ale nie posiadam niestety :oops:

przecież nie będę polerował na ulicy ... :dontknow:

Posted

Przecież nie każdy ma miejsce, środki, czas i chęci do pracy a chce mieć auto zrobione.

Tylko na tym forum 99% ludzi to osoby które chcą zrobić to sami i z tego wynika niezrozumienie.

Posted
Przecież nie każdy ma miejsce, środki, czas i chęci do pracy a chce mieć auto zrobione. [...]

polecenie sprawdzonej firmy jest na równi w cenie, jak merytoryczna rada w kontekście technicznym wykonania detailing'u w jakimś jego aspekcie :good:

a przecież o to chodzi wszak w tym wątku ....

ujmując rzecz dosadnie, wątek n/n nie jest prośbą do forumowiczów o zmobilizowanie do ruszenia leniwej (_._) ... 8-)

zatem nie tracę nadziei na ciekawe wskazanie firmy/zakładu, który wykona polerkę, a raczej korektę lakieru mojego kochanego autka ... :song: