Bartosz85 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Nie znalazlem na forum takiego tematu (jesli jednak jest prosze o podanie linka i usuniecie mojego). Proponuje temat w ktorym mozna pytac czy ktos z forum ma swoja firme lub poleca jakas w naszej okolicy. Ja od jakiegos czasu szukam dobrego lakiernika z Częstochowy. Nie znam tez zadnej firmy detalingowej w okolicy.
jotef Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 chętnie poczytałbym opinie osoby/osób, która/e korzystała/y z usług firmy w Krakowie ... [ Dodano: 7 Listopad 2010, 09:27 ] znalazłem w net'cie kolejną firmę w Krakowie i jak wyżej poczytałbym o niej opinie ... [ Dodano: 7 Listopad 2010, 09:35 ] i jeszcze jedna firma detailing'owa w Krakowie. akurat owoce działań tej firmy można pooglądać na tym forum, ale opinii osób, które skorzystały z jej oferty nie widzę ...
jotef Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 wychodzi, że nikt w Krakowie nie korzysta z usług firm detailing'owych ? to po prostu smutne jest ...
Rubio Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Nie korzysta bo sami robimy korekty przy swoich furkach
jotef Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Rubio, oczywiście to super rozwiązanie, jednak nie każdy ma zaplecze, aby 'dłubać' detailing
Mav Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 jotef, zaplecze sobie mozna stworzyc. Po samodzielnym zrobieniu wlasnego samochodu bedzie niezla satysfakcja
jotef Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 nie chcę być postrzegany jako malkontent, ale abstrahując od 'chemii', rozumiem 'zaplecze' przede wszystkim w kontekście miejsca/lokalu/garażu, gdzie swobodnie można manewrować przy autku. być może moja osoba, to jakiś ewenement, no ale nie posiadam niestety przecież nie będę polerował na ulicy ...
marwyk Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Przecież nie każdy ma miejsce, środki, czas i chęci do pracy a chce mieć auto zrobione. Tylko na tym forum 99% ludzi to osoby które chcą zrobić to sami i z tego wynika niezrozumienie.
jotef Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Przecież nie każdy ma miejsce, środki, czas i chęci do pracy a chce mieć auto zrobione. [...] polecenie sprawdzonej firmy jest na równi w cenie, jak merytoryczna rada w kontekście technicznym wykonania detailing'u w jakimś jego aspekcie a przecież o to chodzi wszak w tym wątku .... ujmując rzecz dosadnie, wątek n/n nie jest prośbą do forumowiczów o zmobilizowanie do ruszenia leniwej (_._) ... zatem nie tracę nadziei na ciekawe wskazanie firmy/zakładu, który wykona polerkę, a raczej korektę lakieru mojego kochanego autka ...
Rubio Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Koledzy z naszego furum: http://maps.google.pl/maps/place?hl=pl& ... 2190317608 Ewentualnie ja ale ze względu na temperaturę raczej na wiosnę
Rekomendowane odpowiedzi