JM63 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Koledzy, starajmy sie pisać jakie LSP, na jakim cleanerze, jaki czas i przebieg, ewentualne QD...
Pavlik Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Kuba, to powyżej to: Jak się nie mylę to po ok. 250 km jazdy w ulewie a następnie opłukany na bezdotyku
Griffe Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 dzinkins chetnie wyslucham bardziej doswiadczonego w temacie kolegi, co moglo byc przyczyna. Obserwuje czasem wlasnie taki kaprysy mazidel - ale regularnosci lub tego samego zwiazku nie moge dopasowac
JM63 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja też jestem ciekaw, Mariuszu Niedawno nakładałem Titanium na V70 i było super, kilka dni temu ta sama akcja na XC70 i dzisiaj na bezdotyku kupa, zachowywało się jak przynajmniej miesięczne
dzinkins Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 dzinkins chetnie wyslucham bardziej doswiadczonego w temacie kolegi, co moglo byc przyczyna. Obserwuje czasem wlasnie taki kaprysy mazidel - ale regularnosci lub tego samego zwiazku nie moge dopasowac Ja też jestem ciekaw, Mariuszu Niedawno nakładałem Titanium na V70 i było super, kilka dni temu ta sama akcja na XC70 i dzisiaj na bezdotyku kupa, zachowywało się jak przynajmniej miesięczne Miałem akcje z Isuzu że schodziło wszystko w tydzień max dwa, kilka akcji z BMW i po pewnych przemyśleniach doszedłem do jakiegoś wniosku Teraz bede robił 3szt pod rząd i zobaczymy co się bezie działo jak wszystko będzie ok to pochwalę się moją teorią
LoozaQ Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Takie tam po dzisiejszym porannym deszczu na samochodzie świeżo wyciągniętym z garażu po posmarowaniu... Prima Amigo + Sonax PNS
VuDoo Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2013 Kropelki po deszczu na świeżym Dodo Juice Purple Haze i Auto Finesse Revive (plastikowe podszybie)
dzinkins Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Auto Finesse Spirit - położony na czysty lakier przebieg 700km po pierwszym opłukaniu na bezdotyku
Driv3rrrr Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 dzinkins jestem ciekaw ile to wytrzyma . Mam swoje zdanie co do kładzenia wosku na goły lakier (pozytywne zdanie)....ciekawe czy tutaj sie sprawdzi
dzinkins Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 dzinkins jestem ciekaw ile to wytrzyma . Mam swoje zdanie co do kładzenia wosku na goły lakier (pozytywne zdanie)....ciekawe czy tutaj sie sprawdzi Tak sobie wylosowałem z lodówki przed trasą ten wosk i miło mnie zaskoczył Filmik z bezdotyku już się ładuje Co do wytrzymałości będę dawał znać [ Dodano: 23 Lipiec 2013, 00:14 ]
SZyBA Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Tak sobie wylosowałem z lodówki przed trasą ten wosk i miło mnie zaskoczył Też chce mieć takie myślenie
Griffe Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Wyglada to SWIETNIE . Trzeba sie chyba zainteresowac.
rickson Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Jutro pewnie wrzucę coś do działu testy. To jeszcze jedno foto
DOC Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Track Claw polozony po dokladnym odtluszczeniu lakieru. Wczesniej SF4000. Po pierwszym uzyciu TrackClaw jakis czas temu bylem mocno zawiedziony, teraz po porzadnym przygotowaniu lakieru wyglada to duzo lepiej.
Patryykk Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 FK 1000 kładziony na czysty lakier Uploaded with ImageShack.us
TOM3 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 AG HD WAX, na plastikach KOCH - 1,5 tygodnia po aplikacji
Artih Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Tylko na srebrnym i tylko kalkulatorem ale coś tam widać po budżetowym Turtle Wax Protective Extra Gloss.
Altay Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 AG SRP+ Nattys Blue, plastiki AF Revive. Szału nie ma, wczoraj kładzione Uploaded with ImageShack.us Lustereczko pół na pół: Uploaded with ImageShack.us
Rekomendowane odpowiedzi