wolny Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 DJ+BH+PB Blue Auto swieżo umyte Gold Class+QD
saddam Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Gtechniq C1.5 nakładany tydzień temu na wymyty, wyglinkowany i potraktowany 4nano Final Wipe Off lakier. Płukanie samą wodą 2 dni temu. Od tego czasu przejechane około 150km. Krople po deszczu, zdążyły częściowo wyparować.
wojtassss Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja przepraszam, ale dupy nie urywają te kropelki
kedar Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Kropelki z BSD latem, to już szczyt lenistwa albo brak czasu Ja nie mogę dobrze auta umyć od 3 tyg., bo rano wyjazd, wieczorem powrót, a w weekend jak na złość pada! No i Clearkote Moose Wax poleżał tylko 3tyg. bez garażu. Sam się zastanawiam, czy nie położyć resztki Colli 845 i na to BSD i do urlopu spokój
Ciastek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 SJake, świetne Sam muszę u siebie coś "napisać"
wojtassss Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 No to nowy trend w kropelkowaniu haha każdy teraz swój nick ze strzykawą będzie robił
Administrator Evo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jaki nowy, jak od zabaw ze strzykawką zaczął się ten temat
escimo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Oj, widać że dawno nikt nie zaglądał na pierwszą stronę tematu
g.pajak Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Oj, widać że dawno nikt nie zaglądał na pierwszą stronę tematu Właśnie to samo miałem napisać... ...ja też tam pierwszy raz (no może drugi ) Dzięki Evo, za tę wycieczkę w przeszłość. Miło dowiedzieć się, że wszyscy masterzy i weterani forum na potęgę FK 1000P i Collim smalcowali
JM63 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ale jak już mamy wypisywać swoje nicki kropelkami to Ci wojtassss współczuję
wojtassss Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 się przytrzymało "s" za długo i teraz masz Ci los
GrzegorzLU Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 po tygodniu od nalozenia wosku temptation od AFinesse
escimo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 GrzegorzLU, coś kiepsko jaki cleaner? Myte auto?
GrzegorzLU Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 nie myte leje od paru dni auto stoi na dworze mialem przy sobie aparat to strzelilem foto cleaner poleci dopiero po malowaniu samochodu ;/ maske robilem clenaerem lusso wyglada to tak
escimo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 No to jednak raczej wina deszczu
wojtassss Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Półtora miesięczne colli bez cleanerów i bajerów. Auto jeszcze nie myte. Krople tylko po deszczu
Tworek Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 wojtassss, a auto trzymane w sterylnych warunkach, jeżeli go jeszcze nie myłeś, przy takiej pogodzie jaką mamy tej wiosny.
kamilgt Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 po jeździe w deszczu daje dobrą śliskość, bardzo ładnie pachnie, nie wiem czy się maże itp bo na razie tylko na białym psikałem. Ciekawe jak trwałość i odpychanie wody
lakikwap Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 kamilgt, a próbowałeś QD ultimate żeby porównać? Sporo używałem UQD i byłem zadowolony. Teraz megs ma sporo nowości przybliżonych do siebie i ciekaw jestem czy jest jakaś zauważalna różnica.
kamilgt Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 lakikwap, UQW to obok Glass cleaner i Endurance jedyny produkt megsa, który używałem, więc nie pomogę
Rekomendowane odpowiedzi