ppiotrek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zymol Carbon po miesiącu. Podczas tego okresu myty 3 razy. Foto świeżo po spłukaniu aktywnej piany Shiny Garage Fruit Snow Foam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 3 tygodniowy FK 1000,umyty raz Valet Snow Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 FK Hi-Temp niewiele ponad miesiąc od położenia 2óch warstw, auto myte w tym czasie 2 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Panowie calkiem ladne te Wasze kropelki. Na swoje bede musial poczekac, bo lsp lezy dopiero 10 dni od aplikacji, tylko sie martwie, ze zalegajacy prawie non-stop snieg moze dosc niekorzystnie wplynac na wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppiotrek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 FK Hi-Temp niewiele ponad miesiąc od położenia 2óch warstw, auto myte w tym czasie 2 razy. Obrazek Bardzo ładnie wygląda u Ciebie ten FK? Jak myłeś i nakładałeś? U mnie po miesiącu tak wygląda FK - patrzeć pod listwą, u góry Zymol Carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Po usunięciu smoły i asfaltu oraz wyglinkowaniu, lakier przygotowałem cleanerem AF Tough Prep Pre Sealant i nałożyłem 2 warstwy FK Hi-Tempa. Auto od tego czasu myte było 2 razy, pierwszy raz szamponem Angelwax, a 2gi raz szamponem AF Lather i dodatkowo użyłem QD od Angelwax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barry_1 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 coli 746 położony na początku listopada. Autko myte trzy razy. Jak widać czas zakupić telefon z lepszym aparatem... p.s. ponawiam pytanie - jak wklejać fotki aby były widoczne bez logowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jedi, czyli na zdjęciach by było trochę kropelkowanie QD AngelWax-a, a sam w sobie kropelkuje bardzo fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jedi, czyli na zdjęciach by było trochę kropelkowanie QD AngelWax-a, a sam w sobie kropelkuje bardzo fajnie. w sumie to nie do końca, bo na zdjęciu jest środek maski, a akurat na lewej stronie celowo nie użyłem QD Angelwax, bo chciałem zobaczyć różnice, jak widać raczej nie ma różnicy. tu np lepiej widać lewą stronę, na której nie ma QD Angelwaxu ps. ale QD Angelwax tak czy owak jest świetnym produktem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 A masz jakieś krople na zderzakach/pod listwami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jedi, ładnie to wygląda ile km zrobiłes od czasu woskowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 od woskowania zrobiłem ok 2tyś km, z czego znaczną część w dość ciężkich warunkach zimowych. Przyznam, że sam jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, bo FK Hi-Tempa użyłem pierwszy raz na okres zimowy i na razie po przeszło miesiącu wygląda jak świeżo położony. Na niżej położonych elementach kropelkowanie wygląda mniej więcej tak: drzwi: zderzak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 u mnie FK na dolnych partiach drzwi po 2,5 miesiacach trzyma sie b.dobrze ,ale za to na masce i dachu zaczyna ledwo dychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd24 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 artystycznie ukazane collinite 476s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Polishangel Husaria, dwie warstwy po 3 miesiącach: maska: -strona pasażera Esclate Lotion + Husaria - strona kierowcy i cała reszta: Sholl S30+ + Husaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Pavlik, nieźle . Mam nadzieję, że test będzie jeszcze trochę trwał . W moich "laboratoryjnych" warunkach wyszło mi, że Husaria to taki "Shield" od PA. I na co komu sealanty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Miesiąc temu było: "ja chcem" Teraz pragnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Carbon kładziony 3 miesiące temu. Myty ręcznie miesiąc temu. W sumie 4 bezdotyki, 2 turboopryski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Pavlik lepiej jak dobrze, widac, ze po Esclate lepiej Geno bardzo ladne kropelki. Ciekawe jak ma sie titanium do carbona. Rozumiem, ze bez wspomagaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Pavlik lepiej jak dobrze, widac, ze po Esclate lepiej ale patrząc na tylny błotnik tam jest na S30+ W moich "laboratoryjnych" u mnie to skala pół technologiczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 geno, pięknie wyszło a jak na innych elementach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ajj marzy mi sie ta Husaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Pavlik, a tak mniej więcej jaki przebieg zrobiony ? Bo jest ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 kojak, tu niewiele się zmieniło: samochód stoi w garażu średnio 14h dziennie a odnośnie pokonywanych dystansów, to ostatnio spadło i będzie gdzieś w okolicy 600km/miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybero Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 476S na odtłuszczona blaszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi