Borek Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 polecę troszke znam takiego co uzywał
Maggot Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Świeży k2 na politurce(aka cleaner) w5 . jak na mega budżetowe, chyba nie jest źle Zobaczymy jak z trwałością na przedniej osi - mini test dla zabawy
marcinwdg Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Evo może coś do łodzi i ogólnie sprzętu pływającego? bo tak wodę odpycha
JM63 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Nie nie, wosk aplikowany tradycyjnie, ze słoiczka Cokolwiek to było.. ... na pewno drążyło bezbarwnik Wheel Guard? 360? Mint rim?
-snoop- Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 ... na pewno drążyło bezbarwnik Myślę, że "drążenie bezbarwnika" powinno na stałe trafić do Leksykonu A mój strzał to: CG Wheel Guard albo AF Mint Rims
Administrator Evo Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 SV plastic screen wax/wood polish Dopiero zobaczyłem odpowiedź,nie tak źle chyba jak na produkt przeznaczony do drewnianych wykończeń WEWNĄTRZ auta
Xkem Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Tak się domyśliłem po tym jak napisałeś, że obłędnie pachnie, ale niemal w 100% byłem pewien dlatego, że jesteś fanem SV więc to musiało być coś z tej stajni
dzinkins Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Cytat: SV plastic screen wax/wood polish Dopiero zobaczyłem odpowiedź,nie tak źle chyba jak na produkt przeznaczony do drewnianych wykończeń WEWNĄTRZ auta A mówiłeś że mam Też może coś posmaruję
Tworek Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Natty's Red nakładany 2 kwietnia, zdjęcie z 20 maja, czyli pełne 7 tygodni, auto cały czas stoi pod gołym niebem. Myty na 2 wiadra ze 4 razy, reszta to płukanie + pre wash z Marolex'a VP NFS.
Ciastek Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Też Red tym razem po niecałych 6. tygodniach Tylko się utwierdzam, że dobry wosk wybrałem na start
Tworek Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Zapomniałem dodać, że mój Red leżał na Wolfgang Paintwork Polish Enhancer A na jego miejsce wleciał : Bilt Hamber Hydra Wax
kedarkk Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Pierwsza korekta dokładna wykonana ok 2 misięcy temu (menzerna 500 i 3000 (na wiertarce tak tak na wiertarce - poćwiczyłem mięśnie bo strasznie rzucało, a dysk niebieski wafel nie nadawał się już po 70% auta) lakier mocno sfatygowany do tego UC, porboy itp) na Hondzie Civic 5d 96r. (zdjęć brak ale odpowiem na każde pytanie) nałożony wosk Coli (trzymał się dokładnie miesiąc, w między czasie myty raz rękawicą). Po kolejnym miesiącu auto umyte szamponem Megs`a i po raz kolejny położony wosk Coli a zdjęcia obecne ukazują kropelki po 2 kolejnych tygodniach, widac że zbliża się ich konieca więc jak dla mnie wosk Coli jak niektórzy piszą, że trzyma się 3 miechy to dla mnie bzdura (chyba że auto stoi w garażu). I filmik (może się przycinać bo robione telefonrm komórkowym) Uwagi i pytania mile widziane
Pavlik Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Pierwsza korekta dokładna wykonana na wiertarce tak tak na wiertarce na Hondzie Civic 5d Uwagi i pytania mile widziane nie Panie...żadnych pytań ale pewnie nakładając Coli też coś s*****
kedarkk Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 nie Panie...żadnych pytań ale pewnie nakładając Coli też coś s***** Akurat w tym przypadku nakładałem ręcznie wosk aplikatorem, a czy da się coś s....... w tym przypadku chyba raczej mało prawdopodobne ??
Ciastek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 jeśli to co widac na zdjęciach jest dla Ciebie kończącym się woskiem to
gruby_RS Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Polishangel Sky Fly...pierwsza noc na deszczu...
Griffe Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Woojek kropelki zayebiste, ale ta zielen na fotach dopiero robi robote - obled
Pavlik Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 kurcze...wczoraj późną porą byłem na bezdotyku i podobne kropelki mam na DG#105 - niestety bluetooth mi szwankuje i nie mogę załadować zdjęć
Rekomendowane odpowiedzi