Skocz do zawartości

Kropelkowanie - zdjęcia i filmy forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2010-10-22 :idea:

:good: Nie dajmy się zwariować FAKE ! Żadne 3 miesięczne Coli tak wzorowo nie kropelkuje.

9888ca91de318bb9.jpg

Dokładna data wykonania zdjęcia 21 paz 2010 17:35 . Dziękuje . :evil:

Opublikowano
2010-10-22 :idea:

:good: Nie dajmy się zwariować FAKE ! Żadne 3 miesięczne Coli tak wzorowo nie kropelkuje.

Obrazek

Dokładna data wykonania zdjęcia 21 paz 2010 17:35 . Dziękuje . :evil:

Ja np. w swoich aparatach nigdy nie mam poprawnie ustawionej daty, bo nie potrzebuję. Ale już wiem, żeby nie wrzucać z nich zdjęć na forum :D

Opublikowano

Coli 476 nakładany dwa miesiące temu. Auto po umyciu na dwa wiadra opłukane pod ciśnieniem stąd tak mało kropli ale są raczej ładne.Ani razu nie wspomagany detailerem.

zdjcie0440f.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Tworek, A ja śmiem twierdzić że jeśli był na bieząco wspomagany detailerem to taki efekt być może ;)

Inna sprawa że za zielono jest ;)

Opublikowano
kamilgt, nie musi być ale nie kropelkuje tak wosk po 3 miechach... :thumbdown:

moj kolega, zresztą użytkownik tego forum, ma na samochodzie colli i samochód raczej stoi w garażu niż jeździ (w tygodniu mieszka w warszawie-studia). ostatnio sie smialismy, że jego colli wytrzyma spokojnie rok :D

Opublikowano
a czy każde zdjęcie wstawione tutaj musi być z dzisiaj/wczoraj :idea: ?

dokładnie... woskowanie było około lipca....

moze z tego zdjęcia wyczytacie sobie date-wtedy było woskowanie

DSC05431.JPG

DSC05438.JPG

a daty nigdy nie ustawiam w aparatach bo mi to niepotrzebne. Wasza sprawa czy wierzycie czy nie :] ja wiem kiedy woskowałem i kiedy robiłem fotki kontrolne :]

• Administrator
Opublikowano

Pięknie , CSI Kosmetyka Aut nie śpi i czuwa nad spiskami, niczym pewien polityk :D To NIE jest wzorowe kropelkowanie, ani tym bardziej odprowadzanie wody, i 3 miesięczne Colli jest jak najbardziej coś takiego stworzyć.

Opublikowano

Dzisiaj byłem u dziadków, miałem trochę wolnego czasu. Zaglądam za okno a widzę tam to:

Auto w zasadzie od czasu nałożenia wosku nie myte, tylko opłukiwane wodą. Z deszczu :kox: Krople nieładne bo może z brudu. Ale pewnie wosku już nie wiele. Za to, że nie wyparował to jestem zaskoczony :mrgreen:

passat1m.jpg

passat2m.jpg

Opublikowano

Colli... jakieś dwa tygodnie po aplikacji (lato)...

201108231748.jpg

CG Hybrid V7 - stosowane po każdym myciu daje taki właśnie efekt.

20111029135723kopia.jpg

A na koniec kilka kropelek w dzisiejszej mżawce... (DG 601&111) z ładowarki tel...

20111227145920kopia.jpg

20111227145936kopia.jpg

20111227145929kopia.jpg

Opublikowano

Prototypowy sealant od 4nano, tylko 3ci komponent, dzień po aplikacji:

DSC_0376.jpg

Sorry za jakość, ale mam do dyspozycji tylko telefon :/