Skocz do zawartości

Kropelkowanie - zdjęcia i filmy forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to ja tez się "pochwale". No coz. Dopiero zaczynam z detailingiem a zdjęcia pochodzą z roku zeszłego niedawno po zakupie golfiny. NA lakierze K2 Ultra Wax :) Heh. Aż wstyd pisać tu o takiej marce, tym bardziej że używam go do tej pory. Od niedawna wziąłem się za porządna lekturę . Pierwsze zakupy już zrobiłem, więc mam nadzieje że kiedys będzie to lepiej wyglądać.

DSC_0671.jpg

IMG_7950.JPG

IMG_7953.JPG

Opublikowano

Colli 476 położony tydzień temu. Auto trochę już się przykurzyło, co niestety widać. Fotka partyzancka komórką, ale że zgęszczenie całkiem spore, to je uwieczniłem.

dsc0194r.jpg

Opublikowano

wooow. Przejrzałem chyba wszystkie 21 stron z "kropelkowania" i twoje Coval może jakością rzeczywiście nie powala, ale zagęszczenie konkret. Mnie Colli właśnie dziś przyszło wiec może podobny efekt osiągnę :)

Opublikowano

moje pierwsze kropelki.

na lakierze colli 476s na plastikach Nielsen S-A-S

dwa tygodnie od woskowania, w tym czasie dwa razy myte.

20110925152954.jpg

20110925152926.jpg

20110925152949.jpg

Opublikowano

@ mag, ladnie sie perli woda na tym Carbonie : )

4mce16.jpg

u mnie #16, circa 4 m-ce i 10 dni (3 500 km), umyte 4x rekawica z MF+DG901 , w miedzyczasie 4x proszkiem na Ehrle

pozdrawiam

Opublikowano

Lewa strona Wolfs BW, prawa Cquartz

Panel: maska

Od czasu aplikacji przejechane 1000km

Efekt: po deszczu

wolfsvscquartz.th.jpg

Wolfs

wolfs1.th.jpg

Cquartz

cquartz.th.jpg

Opublikowano

Witam, oto moje pierwsze dokonania. Dzień wcześniej mycie, glinka, korekta mech. pasta M500 na średnio twardym padzie Urban (pomarańcz), wosk Collinite No.476s, pozostałe panele również M4000. Praca na drabinie przy poprawie kondycji dachu nie należy do moich ulubionych zajęć. Nad ranem, zadowolony dach zafundował mi taki oto widok... największe krople na dzielni...

dsc6426.jpg

Opublikowano
Nad ranem, zadowolony dach zafundował mi taki oto widok... największe krople na dzielni...

jak dla mnie to straszna kiszka, po jednym dniu od aplikacji 476, dach powinien być naszpikowany kropelkami-grochami deszczu :o