wojtek1788 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Poniedziałek rano Przyjechała moja dziewczyna i stwierdziła że trzeba zrobić przegląd bo się dzisiaj kończy i poprosiła mnie żebym sprawdził jej autko:) Pierwsze o czym pomyślałem to że trzeba je pieknie zrobic zeby wyglądało jak nowe:) po otworzeniu maski oczka mi sie zaswieciły:) Musicie przyznać że widok piękny:) Zestaw pędzelków gorąca woda Superkoncentrat do mycia silników carvalet Myjka cisnieniowa Lakier do silników od carvalet Po zabezpieczeniu elektroniki wziełem sie do pracy Po około 2h efekt następujący diagnosta otworzył maske i po sekudzie ją zamkną zabrał dowód i wyszedłem z pieczątką Oprócz silnika auto zostało umyte wyglinkowane na to wosk bez korekty bo robiłem miesiąc temu, oponki plastiki wnęki, nadkola itp itd:] niestety z braku czasu zrobiłem tylko fotki brudnego auta jutro postaram sie dodać reszte jeżeli to kogoś wogóle interesuje:p Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Lakier do silników od carvalet co to takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek1788 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 To kuracja odmładzająca dla silnika Daje doskonały efekt wizualny. Lakier tworzy też przeźroczystą, elastyczną i nieżółknącą warstwę wokół silnika. Chroni go przed wilgocią i brudem. Opis przedmiotu mówi sam za siebie, i musze przyznać ze na prawde świetnie się sprawdza, nakładam za pomocą pistoletu, lub opryskiwacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq8shq Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 calkiem ladnie , tylko gdzie sie podzialo wygluszenie maski? Swoja droga, moj diagnosta jak widzi taki wyglansowany silnik to orazu jest szczegolowy przeglad bo wyglada podejzanie - jak on to mowi ktos sie staral zatuszowac wycieki ale to tak fftopowo bo silniczek wyglada bardzo ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro00 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Co tu dużo mówić, komora silnika czyściutka jak nowa. Tylko boli fakt że brak zdjęć z procesu mycia. Co się stało z wygłuszeniem ? diagnosta otworzył maske i po sekudzie ją zamkną zabrał dowód i wyszedłem z pieczątką Tylko nie pisz co to za diagnosta bo jeśli na tej podstawie już dał pieczątkę to mógłby mieć problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar01 Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Superkoncentrat do mycia silników carvalet Taki brązowy/czerwony? Jak go oceniasz? W sensie czy rzeczywiście jest bezpieczny, zarówno dla plastików jak i części metalowych? Producent to co pisze to jedno, a stan faktyczny to drugie, więc pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Dokładnie nie którzy jak zobaczą auto brudne to wiedzą że używane i jest ok a jak wypicowane czyste ładne to że stoi w garażu albo przygotowane i szukają usterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO-59 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Auto wypicowane zawsze świadczy o jego Właścicielu. Też staram się mieć zawsze czyste auto, komora silnika często jest szprycowana co pozwala utrzymać ją w należytej czystości, co prawda auto ma 1,5 roku, ale jak zadbasz od początku to nie ma potem tyle czyszczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Dokładnie tylko że dla nie których mycie silnika to tylko przy sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Lakier do silników od carvalet ktos wie gdzie to kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Np tutaj http://www.autodrogeria.pl/to-jest-stro ... .tpl&pop=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI25 Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Efekt zajefajny jak nowe co idzie na ''+'' a co ludzie se myślą co to kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi