Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam proszę o opinie fachowców:)

VW passat lakier w słabym stanie przez ostatnie kilka lat myty jedynie na automatach

do polerki uzylem

papier scierny 2000, 2500 3m

makita 9227cb

3x 3m zielony zółty uf

3 gąbki twarda średnia miękka

wosk 1Z einszett Glanz Wax Hart Glanz

około 16godzin pracy

f73b47ebcca67e81m.jpg

5da7be138c12037bm.jpg

185dfb04cd67ab7cm.jpg

Niestety zrobiłem tylko 3 fotki bo klient czekał na autko

Ford mondeo kombi 1999r

około 18 godzin pracy 2 osoby kompleksowo z praniem tapicerki

d0e0350d18eb565em.jpg

54a0ac47efb7cacam.jpg

8bedf8d26d56a6fam.jpg

46aca0aaf3808f06m.jpg

437c77022bc0b078m.jpg

i padła mi bateria w aparacie..

Posted

Pierwsze zdjęcie passata naprawdę powala, ładnie wyszło 8-)

Mondeo też ok w porównaniu do tego co było.

Nie widzę fotek wnętrza (prane).

Co poszło na oponki ?

Mam nadzieję że papier wodny szedł tylko miejscowo na rysy :shock:

Posted

Papier szedł na grubsze ryski.

Obok mojego zakładu jest wulkanizacja i przyjezdza do nich taki przedstawiciel kupuje od niego farbe do opon ECO BLACK jednak ona sama daje słaby efekt wczesniej stosowałem z carwalet nabłyszczacz do opon ale to znowu za bardzo sie swieciło, wiec rozrobiłem to z tym efekt naprawde fajny i długo sie utrzymuje, testowałem na swoim aucie przez ostatni miesiąc myłem 4 razy, a oponki jak nowe:]

[ Dodano: 25 Październik 2010, 23:53 ]

chce troszke zaistnieć na forum ponieważ sporo informacji które tutaj znalazłem bardzo mi się przydały przy starcie z moją firmą którą prowadze od czerwca. Chociaż detalingiem zajmuje sie juz od kilku lat. Pracuje sporo i w koncu postanowiłem moje prace pokazać w gronie ludzi którzy wiedzą o co chodzi, licząc na słowa krytyki lub gdy na to zasługuje pochwały. Od paru dni wklejam fotki prosząc o opinie fachowców a tu nic, wiec albo brak fachowców :oops: albo moje prace nie są warte tych opini:)

Posted
Od paru dni wklejam fotki prosząc o opinie fachowców a tu nic, wiec albo brak fachowców albo moje prace nie są warte tych opini:)

Jak to było w piosence "relax, take it easy". :) Auta bardzo ładnie zrobione. Proszę o więcej zdjęć, a przede wszystkim o bardziej rozbudowane opisy. One się zawsze przydadzą. :D