Roko Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Mam pytanie. Czy mozna woskowac lakier niemetaliczny. Woskiem do lakierow metalicznych??
Afi Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Roko, raczej można. Aczkolwiek jakiegoś szałowego efektu bym się nie spodziewał... Naprawdę nie ma nic lepszego niż Turtle Wax ?
R0N1N Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Moim zdaniem to "do lakierów metallic" to czysty marketing więc bym się nie zastanawiał tylko używał.
DOC Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2010 Turtle Wax w takiej zielonej, plastikowej puszcze jest calkiem znosny jak za te pieniadze i na pewno lepszy od wynalazkow pokroju ICE. Kiedys go uzywalem i dawal rade. Teraz jakbym mial wybierac to wolalbym tester DoDo za 30 PLN niz puszke Turtle'a ale na poczatek taki Turtle to nie tragedia
Roko Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Naprawdę nie ma nic lepszego niż Turtle Wax ? Teraz jakbym mial wybierac to wolalbym tester DoDo za 30 PLN niz puszke Turtle'a ale na poczatek taki Turtle to nie tragedia Chodzi o to ze mam dojsc sporo jeszcze tego wosku i chcialbym go wykorzystac. Z tad moje pytanie. A co do pytania ,,...czy nic nie ma lepszego''? napewno jest wiele produktow. Ale do tej pory bylem z niego zadowolony w porownaniu z innymi jakie stosowalem to trzymal sie najdluzej na lakierze
DOC Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Roko, jezeli masz mozliwosc w zimie np. co 2 tyg. umyc porzadnie auto i nawoskowac je to osobiscie w ten sposob zuzylbym resztke Turtle'a. Przez taki krotki okres spokojnie wytrzyma zimowe warunki. Na wiosne kupisz sobie jakis fajny wosk i po problemie, nie zmarnujesz $$$ a samochod bedzie zabezpieczony.
Wesol Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Ja zrobiłem tak 2 warstwy Turtle Wax Original tego w puszcze , i powiem że ciężko się go poleruje ale daje rade jak za taką cene , Pozbyłem się resztek , bo w grudniu dopiero zamawiam jakiś pro zestaw Kropelkowanie tego Turle też jest niezłe na dniach dodam jakieś foto xD
Roko Opublikowano 24 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 moze ktos sie jeszcze wypowie czy mozna, czy nie wplynie to jakos negatywnie na lakier??
DOC Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Roko, przy syfie z jakim na codzien musi sobie radzic lakier to nawet wosk made by Tesco albo Real bylby mniejszym zagrozeniem
m1chal Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Turtle Wax w takiej zielonej, plastikowej puszcze jest calkiem znosny jak za te pieniadze w tesco go kupilem za 10zł ... ale polerowanie go to jakas masakra jak dla mnie, dlatego tylko raz uzylem, ale moze cos zle robilem (albo za grubo, albo za dlugo, albo taki jest)
Wesol Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Dałeś 10zł !? ja dawałem na początku roku jakoś 32zł fotki dam może dzisiaj ale powiem że nie opylało mi się harować przy aucie 5h bo zaś jest całe zakurzone gdyż u mnie przed domem remontują kanalizacje ;/
m1chal Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Dałeś 10zł !? dokladnie tyle dlatego bralem, zeby zobaczyc co to warte jest
Wesol Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Za taką cenę złe nie jest , kropelkuje też nawet nawet , a polerowanie tego to dramat ;/
m1chal Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 a polerowanie tego to dramat ;/ dlatego tylko raz go uzylem i raczej szybko nie wroce do niego, wala się gdzieś w bagażniku
Rekomendowane odpowiedzi