hardkorus Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 samochod jezdze nieraz takowym ze skrzynia DSG i silniczek radzi sobie wysmienicie mowie o silniku, bo nie widze fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aoox Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Gdzie takowym jeździsz? Pracujesz w ASO? Zdjęcia się nie wyświetlają? U mnie wszystko hula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutra Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 U mnie też widać fotki. Czarna podsufitka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardkorus Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Aoox, w rodzinie mam taką, nawet identyczny kolor (bo teraz fotki widze). Uwielbiam tym samochodem jezdzic. A zachowanie na zakretach - pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Aoox, a ja sie doczepie zmien karte SD z niebieskiej na czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Aoox, a ja sie doczepie zmien karte SD z niebieskiej na czarna dbanie o szczegóły to główny aspekt tego forum ale faktycznie, dziwnie tak wygląda ta niebieska w centralnym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aoox Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Macie Panowie racje, jutro zakupie takową . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi