Skocz do zawartości

Laguna Coupe Monaco GP 10`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Renia po pierwszym myciu i woskowaniu... :ad:

Użyte środki:

Szampon Maguiar's NXT

Cleaner R222

Wosk Maguiar's #16

Opony Maguiar's Endurance Tyre Gel

Plastiki Maguiar's Ultimate Protectant

i inne ;)

img0032r.jpg

img0003vw.jpg

img0018vw.jpg

img0011ak.jpg

img0009xh.jpg

img0016ta.jpg

img0026ez.jpg

img0024r.jpg

Opublikowano

Niestety, mnie również nie działają. W opcjach Imageshack skopiuj tutaj linki zatytułowane "thumbnail for forums 1" :)

Spoko, już działa. Fajne auto, lubię połączenie biel-czerń. Bardzo ładny wygląd i samo auto również super! Korekta jakaś była robiona, czy auto od nowości w tak dobrym stanie (wnioskując po fotce dachu)?

• Administrator
Opublikowano

adik, ładnie wygląda, kolor conajmniej średni do detailingu, ale połączenie samo w sobie wypada nieźle. No i bardzo fajnie że dbasz o auto od samego wyjazdu z salonu :good:

Opublikowano

Evo, detailing będę miał na dachu, a reszta auta w sam raz na naukę. Poza tym ten kolor to biała perła, która mieni się w słońcu. Niestety wieczór mnie dopadł nim skończyłem pracę ;)

Opublikowano

Gratulacje. Dokładnie widać dobre podejście do detailingu auta od wyjazdu z salonu. Życzę aby autko dobrze się sprawowało :good:

Opublikowano

Fotka dachu rewelacyjna wręcz ;]

Piękny wóz... A że z pewnością będziesz o niego dbał to będzie zawsze wyglądał, jakby było "odebrane z salonu 3 dni temu" ;)

Opublikowano

Nie super, bajka i fura i lakier. Podejrzewam że to do Ciebie właściciel Białej Ibizy 6l FR w niedziele jechał po spocie ze mną :)

Opublikowano

TWes, tak biała FR i właściciel są mi dobrze znane ;) Jaki ten świat mały...

Twoją Cordi też ładnie zareklamował, więc mam nadzieję że będzie okazja na jakiegoś spota w Wawie!

Opublikowano

Dokładnie tak, jak mówi TWes ;) wersja limitowana - tylko 400 sztuk na 2 rocznicę od premiery auta na torze F1 w Monaco.

Opublikowano

Bardzo fajna Laguna, w Coupe ciekawie wygląda, bo w innych wersjach nadwoziowych już nie. Kolor także do niej pasuje. Lakier wygląda świetnie. Gratuluję.