Bartosz85 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 niezle. Widze ze tak jak i ja jestes z Czestochowy. Podeslij mi na PW namiary na tego lakiernika. Tez mam srebrne auto do malych poprawek.
Axwell Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 to i ja się przyłączę do prośby o informacje...
spons Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 niezle. Widze ze tak jak i ja jestes z Czestochowy. Podeslij mi na PW namiary na tego lakiernika. Tez mam srebrne auto do malych poprawek. Wydaje mnie sie ze to wlasie Miki jest tym lakiernikiem
miki Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Wydaje mnie sie ze to wlasie Miki jest tym lakiernikiem
MetalMagnes Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Miki i jego triki A tak na serio Michał po prostu zna się na robocie! I w odróżnieniu od wielu film detailingowych nie dorabia do tego otoczki, filozofii, ideologi i nie snuje opowieści o tajemniczych produktach i kosmicznych technologiach Michał po prostu robi swoje , pracuje na ogólnodostępnych produktach i zwykłych maszynach;-) a efekty jego pracy właśnie widzicie
Rekomendowane odpowiedzi