sq8shq Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Jak w temacie, czy ktos mial stycznosc zarowno z systemem past do polerowania 3m jak i z PB SSR? Zastanawiam sie nad skutecznoscia SSR w stosunku do 3m. z 3m mamy niebieski, zielony i zółtykorek, natomiast z PB mamy SSR3, SSR2,5, SSR2, SSR1. Czy ktos moze porowanac owe systemy? ktorym łatwiej sie pracuje? który daje leszpe efekty - skuteczniej usuwa defekty lakieru?
Marco Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 z 3m mamy niebieski, zielony i zółtykorek, natomiast z PB mamy SSR3, SSR2,5, SSR2, SSR1. Dziękujemy za wskazówki....Forum aż roi się od informacji na temat tych systemów. To najpopularniejsze środki polerskie,zwłaszcza 3M. SZUKAJ!!
maestro00 Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 który daje leszpe efekty - skuteczniej usuwa defekty lakieru? To zależy wyłącznie od zdolności polermistrza ktorym łatwiej sie pracuje? Moim zdaniem zdecydowanie 3m.
PiotrWGM Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Wg mnie lepszy jest system 3m, z ssr-ów lubię zastosować dwójkę gdy robię jednoetapową korektę, nie ma co pisać, trzeba przetestować samemu
sq8shq Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Dziękujemy za wskazówki....Forum aż roi się od informacji na temat tych systemów. To najpopularniejsze środki polerskie,zwłaszcza 3M. SZUKAJ!! Sarkazm jest malo przydatna informacja - szczegolnie jak cytat jest wyrwany z kontakstu... swoja droga pytanie nie jest odnosnie jednego systemu a porownania - to tak jakbys nie zauwazyl z kontekstu... Swoja droga interesuje mnie przede wszystkim porownanie skutecznosci - np. zielony korek w stosunku do ssr3 i dalsze odpowiedniki ssr2 vs żólty z 3m...
aro_77 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Z serii SSR tylko 1 jest godny uwagi. A jesli chcesz miec dobry zestaw to kupuj 3M ja mam zestaw SSR wszytskie po 473ml i niestety zaluje ze kupilem na szczescie 3 i 2 juz ponad polowe zuzyte wiec w przyszlym roku bedzie cos lepszego.
Rekomendowane odpowiedzi