Guest Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Hydro Vac - Rewelacyjna Ircha Do Suszenia Samochodów ! Jest w stanie zwiększyć swoją wagę o 21 razy wchłaniając wodę! Wymiary 58x79cm 99 zł + VAT
Thomas Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 fiskus, co to za ircha , sztuczna jakaś pewnie ??
Guest Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Sztuczna , niezwierzeca ), ale naprawde godna polecenia, sztuczne irchy sa o wiele lepsze.
Thomas Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 sztuczne irchy sa o wiele lepsze. ja mam inne zdanie miałem przyjemność,albo i nieprzyjemność mieć kilka sztucznych i nawet się nie umywają do dobrej naturalnej
Guest Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Każdy ma swoje zdanie w porządku. Ta ircha nie zostawia żadnych smug czy śladów. Odpowiednio się ją moczy w wodzie, następnie wyciska i ściera się auto zwilżoną irchą uwierz efekt jest naprawdę znakomity.
Thomas Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Odpowiednio się ją moczy w wodzie, następnie wyciska i ściera się auto zwilżoną irchą naturalną podobnie gdyż sucha w ogóle nie zbiera wody Każdy ma swoje zdanie w porządku zgadzam się
Recommended Posts