kuflik Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Film może nie najlepszy, ale co nieco widać. Od lewej patrząc jest Zymol, Megs oraz Lusso. Powierzchnia oczywiście wyglinkowana, przeleciałem ją tylko swirlx, więc nie ma idealnej bazy;p Ale czas mnie gonił a chciałem tylko zobaczyć jak się woda na tym zachowuje.
lakikwap Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 No i jak wg. Ciebie różnice? wg. mnie chyba Zymol najfajniej, ale niewiem czy to nie kwestia filmiku.
proximo Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 z glazura najszybciej odprowadza albo mi sie wydaje
kuflik Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Na razie nic nie sugeruje;p
yesfan Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 kuflik, mogłeś nie podawać w jakiej kolejności są woski nałożone
kuflik Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 mogłeś nie podawać w jakiej kolejności są woski nałożone to fakt:D
Deco Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Mam wrażenie, że Lusso spisuje się najgorzej. Zymol oczywiście najlepiej.
timur Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 kuflik -czy mi sie zdaje czy znowu busa męczysz?
firmek Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Pomijajac fakt, ze wizualnie nie widac roznicy (ale to pewnie z powodu braku slonca i kompresji filmu na yt ) to o ile po lusso woda splywa slabiej o tyle pomiedzy zymolem a megsem jakiejs kolosalnej roznicy chyba nie ma. W kazdym razie pomiedzy wszystkimi woskami nie ma takiej roznicy zeby cztery litery urywalo
kuflik Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 kuflik -czy mi sie zdaje czy znowu busa męczysz? tak
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 13 Września 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 kuflik, A jak jest ze spadkiem tej pokrywy silnika nie jest tak że tam gdzie jest Zymol i Lusso ma największy spadek na boki ? Czy wszędzie jest podobny kąt ? Fajny teścik
kuflik Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 CAR CRAZY, spadek podobny:) To maska transita jest. Niebawem zrobię coś podobnego ale w słońcu i w hd. No i każdy wosk z dedykowanym cleanerem.
kuflik Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mały update, dziś dotarł do mnie przypadkiem ten transit, musiałem go obmyć. No to ile wlezie aktywnej piany (snow foam combo) jazda karcher, rękawica. i nagle patrzę, a tam wosk jakiś... Bo dokładnym umyciu maski ZONK, wszystkie 3 woski się trzymają bardzo ładnie. niestety brak czasu na zdjęcia...
lakikwap Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 ojj kuflik, nagraj nam jakiś filmik
kuflik Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 lakikwap, niestety auto już wyjechało;/ Ale mam zdjęcie na komórce, potem wrzucę. Mże coś będzie widać;p
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Grudnia 2010 Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 kuflik, Nie ZONK tylko
Rekomendowane odpowiedzi