marasec Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Nie wiedziałem gdzie umieścić, a chciałem się pochwalić i pokazać wszystkim miłośnikom pięknych klasyków. W tygodniu siedząc w tramwaju widziałem już tego klasyka, ale niestety tramwaj miał czerwone światło i autko mi odjechało Ale dzisiaj będąc na spacerku...
pLaYmAn Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Widziałem go wczoraj na Katowickiej, prezentował się cudownie
lakikwap Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 no klaska stylu.. beautiful Ciekawe czym nawoskowany
fireman Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Cudowne są te mustangi, a jeszcze piękniejszy jest w fastback'u
kolargol Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 wrzucam link do wybranych fotek ze zlotu samochodów amerykańskich który odbył się ten weekend w Radomiu http://img22.imageshack.us/g/dsc04356ad.jpg/
marasec Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 No ja bym go jeszcze przeleciał jakimś dobrym woskiem
Lucius Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 No ja bym go jeszcze przeleciał jakimś dobrym woskiem A ja bym się nim przeleciał , czy nawoskowany czy nie
Rekomendowane odpowiedzi