andpgud Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Mam taki problem. Wywalilo mo nagrzewnice i plyn chlodniczy mi do kabiny sie wlal. Teraz zawsze jak wsiadam, to dywan jest tlusty. Czym to usunac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andpgud Posted December 8, 2010 Author Report Share Posted December 8, 2010 ktos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas G Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Pozostaje Ci dobre paranie wnetrza, niestety obawiam sie ze i wymiana kilku elementow. Dokladnie chodzi mi o zielone, filcowe wygluszenia. Z doswiadczenia wiem ze lepiej je wymienic niz doczyscic. Przy namoczeniu tego gowna zacznie sie rozlazic to raz, dwa ze bardzo trudno to dobrze wysuszyc. Tak wiec nasiakniete filce do wymiany, niekoniecznie musisz kupowac w ASO, mozna dostac platy takiego filcu w sklepach motoryzacyjnych, kwestia dociecia pod wymiar. Same dywany dobrze wyprac. Co do srodkow pioracych zwroc sie do uzytkownika kanar, ma doswiadczenie w tym temacie i napewno pomoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts