Camel- Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 lakikwap, żeby po wyjeździe z bezdotykówki znaleźć kawałek suchej drogi i auto przedmuchać - dopiero potem QD. Teraz jest na tyle zimno i wilgotno, że ciężko będzie złapać kurz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 tak jak myślałem całe auto pomazane, fuck. Ide je znów przelecieć delikatnie QD. Nie no kurde albo mycie w dzień albo tona Janów N. Ale sie świeci i ma super czarną czerń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 No to czekamy na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Aaa prosze. QD zmył wszystkie mazy i teraz jest lusterko, bardzo ładnie wygląda ten PB S&G. A no i rada dla innych, psikajcie jak najmniej QD i 2 mf, jedna do wycierania a druga do polerowania. Ja dałem z pierwszym razem dużooo za dużoo i to plus wilgoć zrobiło mazy. No i kolejna rada, po nocnym myciu najlepiej zostawić autko do rana niech sobie wysknie i dopiero później QD noo i foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 To chyba pierwsze i ostatnie Punto w takim stanie jakie widzę i będę wiedział. Piekny. Oponki jak się trzymaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Września 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Camel-, to zobacz na Punto użytkownika Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Evo, a ma mk2 FL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 To chyba pierwsze i ostatnie Punto w takim stanie jakie widzę i będę wiedział. Piekny. dzięki dzięki dzięki Oponki jak się trzymaja? co masz na myśli? oponki toyo nówki sztuki także sie trzymają co do czernidła to jest napsikany autolond i jakoś sie tam trzyma, w sumie podoba mi sie bo szybki w aplikacji i trzyma sie dobrze, bardzo długo kropelkuje. [ Dodano: 4 Wrzesień 2010, 14:54 ] hehe Thomas to ma rzeczywiście każdą śrubke wypucowaną ostro. a ma punto mk1. zieloniutkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 lakikwap, o czernidło mi chodziło, aż taki 'sokoleoko' nie jestem - nie widzę jakie masz oponki Autoland mówisz? Mokry efekt po zastosowaniu czy satyna? Jak wydajność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 aż taki 'sokoleoko' nie jestem - nie widzę jakie masz oponki hehe znam takich co po bieżniku poznają Mokry zaraz po aplikacji, po kilku dniach matowy i taki sie utrzymuje przez ok. miesiąc-dwa, po takim czasie cały czas kropelkuje i odpycha wode przy myciu, ale itak kłade nową warstwe. Do śmierci nigy nie trzymałem. Wydajność hymm myślee że puszka wystarczy na 4-5 aplikacji całego auta. No i plus bo banalnie i szybko sie aplikuje-pryska. Mam już z 3-4 puszke i chyba nie zmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 po kilku dniach matowy i taki sie utrzymuje przez ok. miesiąc-dwa, aż tyle?? jeszcze nie spotkałem środka, który by tyle wytrzymał, tym bardziej marketowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 serio serio, stosuje już go długo do niedawna myłem auto zawsze co misiąc- noo może półtora max i dalej było wyraźnie widać kropelki na oponie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 i taki sie utrzymuje przez ok. miesiąc-dwa, Ale to znaczy, że przez miesiąc-dwa opona jest cały czas matowa? Mi moje oponki szarzeją po ok 2 tygodniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 4 Września 2010 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ale laki ma nowe oponki a to z pewnością ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Camel-, noo nie świecą sie, są matowe czarne wiadomo że z upływem czasu coraz mniej. A czy to że nowe opony są to niewiem czy ma znaczenie ale może może. Sami spróbujecie! kosztuje kilka zł w każdym markecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Gratulacje naprawdę czarnuch ładny jaka to wersja i zawias? Ja miałem nałożone te czernidło autolandu, brat piskał mi po każdym myciu i na spocie Kanar czy Julian itp widzieli jakie to śliske i przyciągało kurz brud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 SZyBA, wersja sporting. Zawias pozmieniany troche, Sprężyny -4cm MTS, plus amortyzatory do sport zawieszeń Kayaby. Kurcze z tym autolandem to coś jest bo już słysze od którejś osoby że przyciąga kurz i brud, kurde umnie totalnie coś takiego niema miejsca a śliski to jest ale przez kilka h po napsikaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 jakieś tam fotki w deszczu, FK po 2 tyg. plus QD S&G, wg. mnie bomba a jak wy myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 lakikwap, według mnie - bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 a tak po cichu sie zastanawiam........ czy te krople nie za mało okrągłe.........itp..jak myślicie? a może zdziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 No wiesz, po dwóch tygodniach mają prawo nie być już idealne. Moim zdaniem jest OK póki dobrze odpycha wode. A kształt kropli?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 hymm no QD był nakładany 5dni temu, choć nie wiem czy mogą być inne/lepsze bo na masce poszedł jeszcze UQD megsa i SmartDetailer i one identycznie kropelkują. A co do kształt kropli to tak jak na foto.. ale odpychanie jest niezłe, wogóle woda jakby była namagnesowana innym biegunem co lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jutro zrobie foty zobaczysz jak u mnie też na fiatowskim lakierze po 10 dniach wygląda PB WD i PB nattys + PB S&G. Kropelek to ja już wogóle nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 SZyBA , 10 dni ci tylko wosk wytrzymuje ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 No właśnie nie wiem po 7 dniach już kropelek wogóle nie było jutro zrobię foty to wstawie. Może po ponownym umyciu będzie może już tak brudny lakier że nie ma kropelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi