Skocz do zawartości

Co po CG Butter Wet Wax, nowszy lepszy, trwalszy zamiennik/mleczko ze świetnym wet lookiem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej,

pytanie od amatora wiec prosze o wyrozumiałość. Użytkowałem ten produkt do podkrecenia looka na wiosne/lato i byl to dla mnie fajny allrounder, smarowałem auta w ciemnych lakierach od 2018 roku (wtedy go kupiłem)  aż się biedny zestarzał. Pasowały mi w nim konsystencja, nakładanie oraz ten fajny wet look (trwałość niestety średnia). Czy ktoś zna ten produkt i jest w stanie polecić coś ciekawego co będzie jego takim swoistym upgradem/lepszym zamiennikiem? coś może z meguiars, jakieś ich mleczko? (np. Meguiar's Gold Class Carnauba Plus lub Collinite 845 - czy beda to podobne produkty i warte zainteresowania sie?).

Opublikowano

@oli222 znam Buttera którego swego czasu całą butle przerobiłem 😉 tak jak mówisz łatwo,przyjrmnie oraz fajny efekt na ciemnych kolorach no ale jak mówisz trwałość na poziomie QD.....od siebie jako zamiennik zaproponuje Ci innego klasyka zza oceanu Natty's od Poorboys (w formie wosku nie ten płynny!) tez latwo i przyjemnie ale bardziej trwały oraz przystępny cenowo