Jump to content

Double Speed Clay od Niteo LTD

Recommended Posts

Posted

hmmm ... o ile wiem to jest temat o glinkach i była mowa już o niej ;) nie widzę sensu tworzenia nowego tematu :) a to,że to glinka to widac :mrgreen:

Posted

To temat Nowe Produkty to jest nowy produkt jako marka glinek , wiec wszystko jest na miejscu.

Posted

Ok, przypadkowo wywiązała się rozmowa z znajomym z UK suma sumarum używa ją i uważa ją za godną polecenia , uwzględniając cene może to byc świetny produkt , ja z pewnością zamówię sobie ja na testy .

Posted

Ale proponuje zmienić nazwę tematu na pełną nazwę produktu. Teraz jest fajnie forum ma pół strony i wszystko jest na wierzchu ale daj Boże się rozrośniemy i zacznie się używanie wyszukiwarki i będzie ciężko jak każda nowa glinka będzie zatytułowana "claybar" albo "glinka"

Link do allegro też nie jest dobry pomysłem na dłuższą metę

Posted

Pozwoliłem sobie przeedytować tytuł tak żeby był bardziej zrozumiały dla potomnych ;) dodałem również fote do tematu .

Posted

Witam, będziemy wkrótce wprowadzać na rynek także inne renomowane produkty przy współpracy z Niteo LTD. Mogę zdradzić, że będą to kosmetyki marki GLARE.

Posted

Oczywiście ;) Co klient sobie zażyczy to otrzyma. Wkrótce będzie dostępna już w całości nasza strona internetowa z ofertą.