Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Glinka Samochodowa http://allegro.pl/item701182611_glinka_ ... 120_g.html
Thomas Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 hmmm ... o ile wiem to jest temat o glinkach i była mowa już o niej nie widzę sensu tworzenia nowego tematu a to,że to glinka to widac
nOx Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 To temat Nowe Produkty to jest nowy produkt jako marka glinek , wiec wszystko jest na miejscu.
nOx Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ok, przypadkowo wywiązała się rozmowa z znajomym z UK suma sumarum używa ją i uważa ją za godną polecenia , uwzględniając cene może to byc świetny produkt , ja z pewnością zamówię sobie ja na testy .
kabul Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ale proponuje zmienić nazwę tematu na pełną nazwę produktu. Teraz jest fajnie forum ma pół strony i wszystko jest na wierzchu ale daj Boże się rozrośniemy i zacznie się używanie wyszukiwarki i będzie ciężko jak każda nowa glinka będzie zatytułowana "claybar" albo "glinka" Link do allegro też nie jest dobry pomysłem na dłuższą metę
nOx Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Pozwoliłem sobie przeedytować tytuł tak żeby był bardziej zrozumiały dla potomnych dodałem również fote do tematu .
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam, będziemy wkrótce wprowadzać na rynek także inne renomowane produkty przy współpracy z Niteo LTD. Mogę zdradzić, że będą to kosmetyki marki GLARE.
kabul Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mam nadzieję ,że będą też akcesoria jak np. to http://www.glare.com/ecart/proddetail.a ... 16%3A%3A01 bo takich rzeczy u nas jak na lekarstwo.
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Oczywiście Co klient sobie zażyczy to otrzyma. Wkrótce będzie dostępna już w całości nasza strona internetowa z ofertą.
Rekomendowane odpowiedzi