analyzator Opublikowano 22 Grudnia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2025 @karacz nie miałem rogue. Sampler set 2 jest za to na allegro normalnie dostępny i imo warto. Duzo zabawy świetne produkty.
analyzator Opublikowano Sobota o 15:12 Autor Zgłoś Opublikowano Sobota o 15:12 Cześć. Właśnie się połapałem, że wiosna w garażu trwa już niemal rok. Znakomicie. Spróbujemy zaczarować trochę słoneczka po raz kolejny. Przypadkiem w drodze wymiany towar za kasę stałem się posiadaczem wosku Zymol Ital. Nie ma o nim wiele opinii a te które są, są raczej skrajne. Co w środku? Montan Oil, Banana Oil, Yellow and White Carnauba Wax (47% by volume), Propolis (derived from bees), Glyceryl Stearate (derived from Glycerin), Cetyl Esters, Cetyl Cocamide (derived from coconut oil) and FD&C Yellow #5 Co ciekawe stosunek żółtej do białej nuby to 90-10, odwrotnie niż w konkursie. Skład różni się. Uwagę zwraca montan oil. Przekonał mnie fakt, że wosk robiony w kooperacji z Pinin Farina i Ferrari Club os America. Do czerwonego, często nie metalika. Sam słoik od zymola. Znam opinie o pękających wieczkach. Trzymam kciuki za moje wieczko. Wygląda dosyć mocno i solidnie. A wosk wygląda jak wosk Jeśli miałby być powód pękania to może twardość. Jest to solidne = sztywne i dosyć masywne. Aplikator Zymol skoro jest Nakłada się jak zymol. Podobnie do konkursa. Trochę bardziej olelisty, tłustszy. Szczęścia chodzą parami? Mówi się, żeby zymola nie zostawiać. Ja zostawiam z sukcesami. Wosk docierałem i po 2 minutach i po 2 godzinach. Łatwiej dociera się po krótkiej chwili ale po dłuższej nie jest to problem. Jka gdzieś było grubiej to kila ruchów ręcznika ew. minimalnie docisnąć. Po jednym ruchu ręcznika coś zostaje Dobra to trochę radości dla oczu. Sporo śniegu nawaliło jak na wiosnę. Jest nieidealnie. woda spływa swobodnie. Próbowałem złapać wędrującą kropelkę. Tak się fajnie zsuwała z maski Przy okazji zamontowałem porządnie lampę. Wisiała na trytach aż się wstyd przyznać To już mówię co zdjęcia niekoniecznie powiedzą. Wiem skąd różne opinie. Wosk mocno przyciemnia. To jest czadowy look ale nie na każdy lakier i nie na każdą pogodę Głębia, przyciemnienie, sporo ciepła. Ale kiedy złapie mocne odbicie światła to nie jest turbo gloss wszędzie jak w n petesie tylko trzyma wysoki kontrast. W sam raz do Kalifornii Z tym komentarzem zapraszam ponownie do zdjęć powyżej i zwrócenia uwagi na szczegóły. Muszę posmarować go obok souverana na tym i innych lakierach ale tu i teraz - zrobił. Dał czadu. Na koniec zostawiam kwestę zapachu bo tu jest spoko ale liczyłem na więcej. Lekki banan który obok souverana nawet nie stał, i coś jeszcze. Mi pachnie mało i po doświadczeniu z innymi Zymolami mam trochę niedosyt. Z drugiej strony moja córcia po dwóch godzinach wąchała samochód Zawsze jak mnie bierze zimowa depresja powtarzam sobie, że kiedyś robiłem urodziny - mam w połowie marca - było 20*c o północy. Oby i w tym roku! 3 1
karacz Opublikowano Sobota o 15:31 Zgłoś Opublikowano Sobota o 15:31 Wow, szczególnie obok Lexusa i na zewnątrz
analyzator Opublikowano Sobota o 15:35 Autor Zgłoś Opublikowano Sobota o 15:35 @karacz uzupełniłem o treść
keza Opublikowano Sobota o 17:23 Zgłoś Opublikowano Sobota o 17:23 Wygląd na zewnątrz bardzo przyjemny, trochę słoneczka pokazało by więcej moim zdaniem. 2 godziny temu, analyzator napisał(a): Muszę posmarować go obok souverana na tym Będzie ciekawe porównanie.
Qlimaxss Opublikowano Sobota o 19:00 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:00 @analyzatorPieknie siadło . Ciekaw jestem dalszych porównań, ciekawie było by z BH Finis
analyzator Opublikowano Sobota o 19:11 Autor Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:11 @Qlimaxss zupełnie inne woski
Rekomendowane odpowiedzi