D@ViD Opublikowano 8 Września Zgłoś Opublikowano 8 Września @analyzator każdy wosk Funky jest prosty w aplikacji. Dotarcie na drugi dzien, po nocy, to pestka. Ten Wosk FW&OSD też mnie pozytywnie zaskoczył trwałością, chyba całą zimę przeleżał. Pozytywnie trwałością zaskoczył mnie też FW Paradise Gloss. Wrzuciłem go na auto ciotki w lipcu. W ogóle nie był myty ręcznie od sierpnia, tylko bezdotyk i jak myłem, to auto w lutym, to wosk fajnie siedział i zrzucał wodę, więc byłem w szoku. Czy jakieś limitki będą od FW, tego nie wiem. Obserwuj Social Media 1
analyzator Opublikowano 8 Września Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września @D@ViD dzięki jedną mam w paczkomacie
analyzator Opublikowano 8 Września Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września Kurcze machnąłem coś tam szarego coś czerwonego. Głębia, ostre odbicie. Więcej kiedyś. Mam w sumie pecha do różowych wosków. Ten odczarowuje 3
analyzator Opublikowano Środa o 16:02 Autor Zgłoś Opublikowano Środa o 16:02 Może trochę nie na temat ale maska wygląda pięknie w garażu pracowym Tak to Turbo. Z tym silnikiem. A to co? A to piekne tributo. Pewnie nie zwróciliście uwagi na prawie kolejne numery rejestracji sąsiad z ulicy kupił auto, które stało obok mojego w salonie. Najwyraźniej razem nawet rejestrowane. 4
Rekomendowane odpowiedzi