m-iiiii Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października Czym mogę próbować usunąć farbę z siedzeń skórzanych (wygląda jak do ścian- lateksowa itp. jest elastyczna- wykruszanie odpada). Farba biała, siedzenia czarne, plama około 20cm, skóra perforowana. Próbować olejem do skór najpierw? Czy tylko mechanicznie i czym? Jest to kanapa tył, próbowałem paznokciem i dość dobrze trzyma;) Skóra nie jest stara- 2018r, niestety dość zmęczona kilka zarysowań itp. ,nastawiałem się na malowanie całości po wyczyszczeniu.
Moderator Streat Opublikowano 30 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Października Jak masz tak duzą plame to raczej niczym tego nie usuniesz. Jedynie pozostaje malowanie elementu
Putkowski07 Opublikowano Poniedziałek o 05:42 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 05:42 W dniu 12.10.2024 o 19:35, m-iiiii napisał(a): Czym mogę próbować usunąć farbę z siedzeń skórzanych (wygląda jak do ścian- lateksowa itp. jest elastyczna- wykruszanie odpada). Farba biała, siedzenia czarne, plama około 20cm, skóra perforowana. Próbować olejem do skór najpierw? Czy tylko mechanicznie i czym? Jest to kanapa tył, próbowałem paznokciem i dość dobrze trzyma;) Skóra nie jest stara- 2018r, niestety dość zmęczona kilka zarysowań itp. ,nastawiałem się na malowanie całości po wyczyszczeniu. Tarem próbuj. Jak będziesz malował to tak czy siak bloker
Rekomendowane odpowiedzi