Conraggio Posted August 23 Report Share Posted August 23 Cześć! Kupiłem auto, w którym ktoś wcześniej dość niefachowo naprawił fotel kierowcy. Wygląda to tak jak na zdjęciach. Moja dotychczasowa styczność ze skórą to tylko czyszczenie i impregnacja Czy ktoś z większym doświadczeniem wypowiedziałby się, czy da się to jeszcze odratować? Pomalować skórą pod kolor mogę, ale czy przy takiej starej naprawie da się jeszcze odtworzyć otwory? Warto się bawić, czy lepiej szukać innego fotela/tapicera? Thank you from the mountain! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid_STi Posted August 23 Report Share Posted August 23 Ja bym spróbował to wyciągnąć rozpuszczalnikiem GLD z Colourlock. Bierzesz trochę na szmatkę i punktowo dotykasz po chwili powierzchnia staje się lekko klejąca i może zbierze starą farbę. NIe wiadomo czym to było ,,zapaćkane'' ale bardziej chyba się nie popsuje. Możesz kupić 50ml i spróbować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conraggio Posted August 25 Author Report Share Posted August 25 O, dzięki, sprawdzę sobie ten środek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts