keram6 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Moje wypociny - pierwsze. http://my.imageshack.us/v_images.php
uki Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no wyczesane te twoje wypociny tylko ja nic nie widze
Kamil Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Marku czy Twoj wiek jest okreslony w nicku? Moze jakis opis co uzyles, jak dlugo trwal zabieg ? Moze zdjecia w takiej postaci zeby byly widoczne na forum, a nie trzeba bylo klikac w link ktory i tak nie dziala?
keram6 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Niestety w przeciwieństwie do Ciebie jestem dorosły i to bardzo . Poprosiłem Moderatora o wykasowanie mojego postu aby nikomu nie przeszkadzał.
Kamil Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 No to mimo, ze ja nie jestem az tak dorosly jak Ty, to nie mam problemu z ogarnianiem forum
Afi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Dajcież spokój... keram6, ogarnij trochę forum, zobacz jak wyglądają wypociny innych - jak to jest opisane i jak to wygląda. Co do zdjęć - mniemam że wrzuciłeś je na popularnego imageshack.us. I super - tylko link który podałeś u góry ni jak otworzyć się nie chce. Najlepiej będzie, jeśli po kolei zamieścisz je za pomocą linków - wtedy automatycznie w wątku będą widoczne jako miniatury.
Rekomendowane odpowiedzi