Luk Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca Cześć, Zakupiłem nowe salonowe auto (kolor biały). Ponieważ auto będzie robiło min. 20 tys km rocznie to myślę o założeniu folii PPF, na najbardziej narażone miejsca + Ceramika na pozostałe elementy . Myślę, żeby całość pracy wykonało studio detailingowe lub lokalny fachowiec w budżecie ok. 6-8 tys netto. Żeby obniżyć koszt ceramiki myślę, o zastosowaniu NXTZEN 365 pro, który mógłbym sobie 2 razy w roku samodzielnie uzupełniać. Napewno podczas eksploatacji fajnie byłoby kłaść NXTZEN na wszystko włącznie z folią PPF ale czy jest to bezpieczne? Co o tym myślicie?
DaV Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 48 minut temu, Luk napisał(a): w budżecie ok. 6-8 tys netto kurde za tyle to nowy lakier sobie położysz Śmieszne są te ceny ale nie mi to oceniać. 49 minut temu, Luk napisał(a): Napewno podczas eksploatacji fajnie byłoby kłaść NXTZEN na wszystko włącznie z folią PPF ale czy jest to bezpieczne? Producent nic nie piszę, na co się nakłada powłokę oprócz lakieru więc ciężko udzielić pewnej odpowiedzi. Osobiście bym bez stresu kładł też na ppf jeśli masz taką potrzebę.
Rekomendowane odpowiedzi