Xarw Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Opublikowano 11 Lipca Witajcie, Jest to mój pierwszy post na tym forum jednak bardzo potrzebuje waszej opini/rady. Samochód skoda kodiaq siedzenia sports line. Zostawiłem na siedzeniu pojemnik z jedzeniem (szarlotka), z którego wyciekło trochę cieczy. Przez moje przeoczenie leżało to około tygodnia na tylnej kanapie. Załączam zdjęcie efektu mojego zaniedbania świeżo po usunięciu cieczy. Pytanie do bardziej doświadczonych detailerów. Czy to samo zejdzie, czy mogę temu jakoś pomóc żeby polepszyć stan? Z góry dziękuję.
MMCzysci Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Opublikowano 11 Lipca Bardzo możliwe, że skóra sama wróci do kształtu. Miałem kiedyś taki przypadek, że za bardzo nasączyłem szwy przy czyszczeniu kierownicy, zrobiły się podobne wypukłości na powierzchni skóry, jak u Ciebie. Całość dobrze wyschła i nie było śladu.Wyryte w skale z S20 FE 5G
Xarw Opublikowano 11 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca Dziękuję za odpowiedź, gdyby temat kogoś interesowało za parę dni wrzucę aktualizacje sytuacji.
Rekomendowane odpowiedzi