rychu9191 Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Witam Chciałem zacząć zabawę i nie mam zbyt dużego budżetu, a potrzebowałbym DA do użycia maks 2x do roku, bez jakiegoś głębszego orania lakieru w BMW tylko do mikrorys. Zastanawiam się nad: D09125-02 LUB Chińczykiem AUTIWOZ spec tej:
bcz_pl Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca ADBL będzie po prostu lepszym wyborem. Wiesz, co kupujesz, a dodatkowo masz bezpośrednie wsparcie techniczne u nas w kraju, szybką dostawę, co jest dużym plusem. Z tego co widzę, różnica w cenie między tymi urządzeniami nie jest duża. ADBL jest już dosyć sprawdzony i pewny na rynku. Warto postawić na sprzęt, który cieszy się dobrą opinią, zamiast ryzykować z maszyną o nieznanym pochodzeniu, zwłaszcza na początku przygody z polerowaniem. 3
rychu9191 Opublikowano 24 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Ok dzieki. 1. Pad w zestawie na początek da radę? Czy lepiej zakupić ZviZZer zielony ultra soft będzie się na nim lepiej pracowało? Najbardziej obawiam się holo bo ten schwarz 662 nie będzie podejrzewam lekkim lakierem do obróbki. 2. Co do pasty wykończeniowej myślałem nad mezerna power protect ultra, czy będzie w stanie odświeżyć lakier ze świeżych wżerów po ptakach? Czy trzeba mocniej ciąć? I czy warto taką używać z woskiem czy lepiej solo i osobno dawać wosk?
AndrewZS Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Jak Zvizzera to weź pomarańczowy. Dasz pastę finiszowa będziesz miał finisz, Dasz FC3000 zrobisz one stepa, holo nie powinny wyjść. Śladów po ptakach nie wytniesz bez matowania, przynajmniej mi się nie udało jak do tej pory. FC3000 z pomarańczowym padem powinien sobie poradzić po papierze 3000Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka 1
rychu9191 Opublikowano 24 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca Ok, ostatnie pytanie jakie obroty trzymać na ff3000 jakie na finish?
AndrewZS Opublikowano 24 Czerwca Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca ja głownie pracuję na ustawieniu 3,5, jak zrobisz mc3000 z pomarańczowym padem to nie będziesz musiał robić finiszu
Rekomendowane odpowiedzi